Cancan

Managerul unui hotel de 4 stele a avut parte de șocul vieții lui. Ce a putut să facă un turist într-una din camere

Publicat: 02 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Managerul unui hotel de 4 stele a avut parte de șocul vieții lui. Ce a putut să facă un turist într-una din camere
Michael Turner este numele turistului în vârstă de 52 de ani care a provocat daune colosale în camera de hotel pe care a închiriat-o.

Managerul unui hotel de 4 stele a avut parte de șocul vieții lui în momentul în care a descoperit cum arată camera în care este cazat un turist străin. Nimeni nu se aștepta la asta, mai ales pentru că la început bărbatul care a rămas peste noapte părea un om foarte serios.

Michael Turner este numele turistului în vârstă de 52 de ani care a provocat daune colosale în camera de hotel pe care a închiriat-o. În momentul în care managerul a intrat în încăpere, lucrurile au luat-o imediat razna, iar oamenii legii au fost nevoiți să intervină.

Managerul unui hotel de 4 stele a avut parte de șocul vieții lui

Managerul hotelului a intrat în camera cu pricina deoarece ceilalți oaspeți se plângeau de apa care curgea constant în duș. Din păcate, aceasta nu a fost singura problemă descoperită.

Se pare că întreaga încăpere fusese transformată în groapa de gunoi a lui Michael Turner. În urma investigațiilor, se pare că bărbatul ar fi cauzat pagube în valoare de 48.000 de lire sterline.

Polițiștii care s-au deplasat imediat la fața locului au descoperit un bărbat aflat într-o stare gravă de ebrietate, care se afla și sub influența unor substanțe halucinogene.

Dacă la început bărbatul a negat vehement faptul că ar fi distrus în vreun fel camera, spunând că așa a găsit-o încă din momentul în care s-a cazat, ulterior acesta avea să declare că nu își mai amintește absolut nimic din seara respectivă.

Cele mai afectate obiecte ale camerei au fost covoarele de pe jos care erau pline de scrum de țigară, instalațiile electrice, pereții și cabina dușului. Managerul a anunțat că a suportat deja o cheltuială de 10.000 de lire, însă mai are nevoie de încă 48.000 pentru a finaliza cu succes totul.

Anchetatorii au descoperit că bărbatul de 52 de ani nu se află la prima abatere, acesta având deja un palmares de 36 de condamnări pentru intrare prin efracție și daune aduse unor proprietăți pe care nu le deținea.

Cum a fost umilită o româncă într-un hotel all-inclusive din Bulgaria

O mare parte dintre români au încercat să evite anul acesta litoralul românesc, din cauza condiţiilor de cazare şi a preţurilor exagerate. Însă, se pare că nici la vecinii bulgari lucrurile nu au fost mai roz. O femeie a povestit revoltată în mediul online cum a fost concediul său într-un hotel all-inclusive din Bulgaria.

Sejurul în Bulgaria s-a dovedit un adevărat coşmar pentru un grup de turiști care sperau să aibă parte de o vacanţă de neuitat. Cu siguranţă familia nu o va uita prea curând, însă nu pentru că s-au simţit excelent la vecinii bulgari.

Femeia a povestit pe un site destinat recenziilor cu câte probleme s-a confruntat pe parcursul şederii la hotel. Aceasta şi-a dorit să tragă un semnal de alarmă pentru ca alţi turişti să nu mai fie păcăliţi.

Adauga un comentariu