Cancan

Mara Bănică, prima reacție după ce a suferit o operație estetică! „Nu este foarte plăcut”

Publicat: 03 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mara Bănică prima reacție după ce a suferit o operație estetică Nu este foarte plăcut
Mara Bănică a fost supusă unor critici intense pe rețelele de socializare în urma deciziei sale de a-și modifica aspectul fizic

La câteva zile după ce a fost surprinsă de paparazzi cu fața bandajată chiar la ieșirea din spital, după ce a suferit o operație estetică, Mara Bănică a transmis un mesaj tranșant.

La finalul anului 2023, Mara Bănică a decis să facă o schimbare în ceea ce privește aspectul său fizic și a cerut ajutorul unui medic estetician. După ce a suferit o intervenție de lifting facial complet și a fost fotografiată cu fața bandajată la ieșirea din clinică, jurnalista nu a putut să nu răspundă criticilor constante pe care le-a primit în ultimele zile.

Mara Bănică a suferit o intervenție înainte de Revelion

Cu câteva zile în urmă, înainte de Revelion, Mara Bănică a fost surprinsă în fotografii la ieșirea din spital, după ce a suferit o intervenție estetică la nivelul feței. În imaginile respective, vedeta avea fața bandajată și umflată, deoarece nu trecuse mult timp de la efectuarea unui lifting facial complet.

Jurnalista a fost supusă unor critici intense pe rețelele de socializare în urma deciziei sale de a-și modifica aspectul fizic. Mulți dintre urmăritorii săi au remarcat că intervenția ar fi avut un efect negativ asupra ei, însă Mara a răspuns ferm și a pus lucruri. la punct.

Mara Bănică, prima reacție după operație estetică

Mara Bănică a împărtășit într-un videoclip postat pe rețelele de socializare toate gândurile și sentimentele pe care le-a avut în această perioadă. Vedeta s-a filmat fără a utiliza filtre de înfrumusețare și a spus că se apropie de vârsta de 50 de ani și și-a dorit să îmbunătățească aspectul, dar că acest lucru o face să pară vulgară.

În plus jurnalista a făcut comentarii, referitoare la fotografiile apărute cu ea după ce a ieșit din clinică, mărturisind că nu a fost deloc plăcut să se vadă în acele imagini, realizat imediat după intervenția estetică.

„Asta e fața mea încă bombardată, un pic umflată și așa mai departe. Hai să vă spun un lucru, nu este foarte plăcut nici să te prindă paparazzi cu fața extrem de umflată și bumbăcită și vai de capul tău.

Adică n-a fost cel mai plăcut lucru din viața mea, dar asta-i situația. În ceea ce îi privește pe cei care tot spun că ”Domnule, vai, ce schimbare!”. Nu e, măi, tot eu sunt. Îmbunătățită, e adevărat. Cred că întotdeauna am fost asumată și am recunoscut orice intervenție mi-am făcut atunci când am fost întrebată și da, cred că la 50 de ani oricine își dorește să arate bine și există intervenții care te pot îmbunătăți fără să devii vulgar, fără să devii la fel ca alții.

Adică, uitați-vă la mine, n-am niciun fel de filtru, nu cred că sunt șablon, așa cum au zis unele din doamne prin comentarii, pe care mărturisesc că le-am citit. Sunt tot eu și cel mai important e că personalitatea nu mi-o ia absolut nimeni și uite. Nu știu câte persoane publice, în momentul ăsta, au tupeu să-și pună pe rețelele de socializare o filmare așa cum mi-o pun eu acum, fără niciun fel de filtru. Zero. Hai, la mulți ani!”, a spus Mara Bănică, în filmulețul postat pe Instagram despre operația estetică.

Adauga un comentariu