Actualitate

Marcel Ciolacu: „Acest șomaj, în acest moment, este creat iresponsabil de către Guvernul Orban”

Publicat: 03 iun. 2020

Liderul interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a răspuns criticilor aduse de Florin Cîțu. Ministrul de Finanțe a afirmat că PSD se comportă ca o grupare teroristă.

„Prefer să nu-i răspund domnului Cîțu. Dacă este terorism economic faptul că se dublează alocațiile copiilor… Nici nu-mi găsesc cuvintele să-i răspund unui așa-zis ministru al finanțelor. Să dea ordonanță de urgență mâine să impoziteze pensiile speciale și vor avea bani la buget să dubleze alocațiile. Noi nu ne opunem și nu facem niciun fel de atac la CCR. (…)

Avem 4,8% șomeri. Șomajul este încă mascat, deoarece au venit în țară peste 1 milion de români care au lucrat în străinătate – o să-i găsim lunile următoare la șomaj. Când am inițiat legea în Parlament cu 75% să se intre în șomaj tehnic și să fie suportat de către bugetul de stat, noi, PSD, am pus o condiție – să nu fie concediat nimeni cât timp sunt accesate fonduri de la stat. Guvernul Orban a exclus această modificare. Deci, acest șomaj, în acest moment, este creat iresponsabil de către Guvernul Orban. Lucrurile se pot demonstra”, a spus Marcel Ciolacu.

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu a afirmat că acțiunile PSD reprezintă un „terorism economic”. De asemenea acesta a spus că reprezentanții acestui pardid doreau ca economia să se prăbușească.

”Acțiunile PSD în Parlamentul României reprezintă terorism economic. Nu există niciun dubiu aici. PSD are un singur scop. Să mai câștige câteva voturi chiar daca asta înseamnă prăbușirea economiei pentru următorii zece ani. Ciolacu s-a opus prelungirii stării de urgență pentru că avea de câștigat dacă criza de sănătate ar fi avut un impact negativ mai mare asupra românilor (vă aduceți aminte scenriile apocaliptice cu zeci de mii de victime lansate de acesta). Acum PSD vânează voturi prin prăbușirea economiei ca urmare a creșterii cheltuielilor bugetare care nu au sursă de finanțare”, a scris Florin Cîțu.

Comentarii
  • Colacule,razbunarea e arma prostului,si psd-ul se poate razbuna la nesfirsit cu asemenea specimene in linia intii.Ati gasit si voi un moment prost de dublare a doua oara a alocatiilor pt ca la prima dublare ati pierdut o groaza de voturi,deh, atit va dus capul.Dar voi nu realizati ce rau faceti economiei romanesti in acest moment,doar vreti sa-i faceti un rau pnl-ului.Un sfat la final:mai scuturati din barba colacului,resturile de fecale.

  • Mare IDIOT!!! Nu este exclus sa ne trezim intr-o zi ca PSD afirma ca si de pandemia de virus chinezesc in Romania este vinovat Guvernul si Orban. cica „Acest șomaj, în acest moment, este creat iresponsabil de către Guvernul Orban” LA FEL AR PUTEA SPUNE ACEASTA MINTE LUMINATA PSD CA ,, „Aceasta PANDEMIE, în acest moment, este creata iresponsabil de către Guvernul Orban” MAI STII …. nu mai stii ciolanule ce sa mai nascocesti dar…. vad ca auditoriu nu prea ai , LATRA CAINII CAM ASA VEDEM NOI VOTANTII SI TAXAM LA VOT

  • Catu parca este strain de aceste cheltuieli,nu el le face.Altadata spunea ca i-au crescut veniturile fata de prevederi,iar pe total spune ca n-are bani.Un pacalici al finantelor.

Adauga un comentariu