Actualitate

Marcel Ciolacu, atac dur la adresa PNL: „Nu au nicio limită! Și-au angajat toate rudele, coafezele, chelnerii și cioclii la vârful statului”

Publicat: 02 iun. 2020

Liderul interimar al Partidului Social Democrat a lansat un atac dur la adresa PNL. Acesta afirmă că liberalii și-au angajat rude s-au apropiați în funcții de conducere. De asemenea acesta a vorbit și despre problemele legate de tăierile masive de pădure, de românii trimiși în alte țări pentru a lucra în agricultură etc. Marcel Ciolacu consideră că Guvernul liberal este principalul vinovat în aceste probleme.

„Nu au nicio limită! Și-au angajat toate rudele, coafezele, chelnerii și cioclii la vârful statului! Au dat tunuri de sute de milioane de euro în plină pandemie prin firmele de casă! Au vândut lemnul din pădurile țării! I-au vândut până și pe români la export pentru agricultura altora! Acum vor să vândă și companiile românești, ultima avuție a statului!!!! Am avertizat încă de acum 6 luni că această gașcă galbenă, extrem de lacomă, va încerca să vândă România bucată cu bucată. #PSD nu va permite niciodată ca ultimele perle ale economiei românești – CEC, Hidroelectrica sau Nuclearelectrica să fie vândute străinilor!

Vom opri în Parlament jaful pe care politrucii liberali l-au pus la cale. Avem o lege care deja a trecut de Senat, prin care se interzice orice vânzare a companiilor de stat pentru o perioadă de 2 ani. Mai miră pe cineva că Guvernul se opune și a dat punct de vedere negativ?! Pentru ei, România și interesele românilor nu există! PSD va lupta până la capăt pentru ca NICIO companie în care statul este acționar majoritar să nu fie înstrăinată!!!”, a declarat Marcel Ciolacu.

 

Comentarii
  • Daca la nivelul de sus este Orban,Turcan, Grinda,Catu,Anisie,Lift,etc,condusi de meditatorul Iohanis, va dati seama ce este dedesubt?

  • Eu vreau la nivelul de sus pe „Proasta satului”,apoi, la rind, aliniati toti imbecilii,incepind cu ordinea functiilor din parlament,si terminind cu cel fara nici un dinte-n gura,dar cu covrigul uscat{psd-ist}in mina.

Adauga un comentariu