National

Marcel Ciolacu, despre situția infectărilor de la Guvern: „Uitați-vă cât de falși sunt! Una spun la televizor, una se întâmplă în realitate”

Publicat: 28 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marcel Ciolacu despre situția infectărilor de la Guvern Uitați-vă cât de falși sunt Una spun la televizor una se întâmplă în realitate
Marcel Ciolacu a fost ales președintele Camerei Deputaților cu 207 voturi „pentru”

Nici Guvernul României nu a scăpat de un focar de COVID-19, conform jurnalistei Paula Rusu, care vine cu o dezvăluire de necrezut. Aceasta susține că, deși organul de conducere insistă cu privire la vaccinarea românilor, nici măcar angajații esențiali de la Guvernul Florin Cîțu nu sunt vaccinați.

Jurnalista mai spune că deține informațiile potrivit cărora angajații de la biroul de protocol al cabinetului nu sunt vaccinați anti-COVID-19. Aceeași situație, susține Paula Rusu, se repetă și în alte departamente ale Guvernului, unde sunt cel puțin alți 7 infectați. Și, surpriză!,  niciunul nu e vaccinat.

Marcel Ciolacu, lider PSD, subliniază ipocrizia guvernanților care vor să impună vaccinarea obligatorie pentru medici, deși angajații Palatului Victoria sunt, mulți dintre ei, nevaccinați.

„Decât să obligăm medicii să se vaccineze, nu ar putea personalul Palatului Victoria să i se impună întâi vaccinarea? Uitați-vă cât de falși sunt! Una spun la televizor, una se întâmplă în realitate și întotdeauna vinovați sunt românii”, a spus Marcel Ciolacu.

Mihai Tudose, despre amenda primită de PNL: „5000 de participanți. 10.000 de lei. Doi lei bucata…”

Atitudinea fostului premier şi vicepreședinte PSD Mihai Tudose cu privire la amenda primită de liberali pentru nerespectarea regulilor sanitare la congresul PNL a fost una ironică: „5.000 de participanți. 10.000 de lei. Doi lei bucata… O evaluare corectă! 2 lei bucata”.

După congresul din weekend, la care au participat peste 5.000 de persoane, PNL a primit o amendă de doar 10.000 de lei. Sancțiunea a fost dată pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID la Congresul PNL, care s-a derulat pe parcursul a două zile.

Mihai Tudose ironizează amenda primită de liberali pentru nerespectarea regulilor sanitare la congresul PNL.

„Doi lei bucata…. În urma presiunii publice, organizatorii (PNL) Congresului PNL de sâmbătă au fost amendați cu suma de 10.000 de lei pentru încălcarea normelor legale privind distanțarea și portul incorect al măștii… 5.000 de participanți. 10.000 de lei. O evaluare corectă! 2 lei bucata…”

„Asta avem la conducerea Guvernului… de doi lei! În ceea ce-l privește pe Președinte, care a stat fără mască, fără amendă, căci e neprețuit”, scrie pe Facebook Mihai Tudose.

„A, să nu uităm, a mai fost amendată și firma de pază care . Trebuia ca acea firmă cu Președintele, cu ministrul de interne, prim-ministrul, etc. Aceasta e viziunea liberală despre democrație… De 2 lei”, conchide Tudose.

Lucian Bode s-a scuzat atunci când a fost întrebat de ce organizatorii congresului PNL nu au luat măsuri pentru asigurarea distanțării, susținând faptul că el a participat la congres în calitate de delegat, nu de organizator sau ministru de Interne.

 

Adauga un comentariu