National

Marcel Ciolacu, preşedinte PSD, mesaj pentru Ludovic Orban de 1 iunie

Publicat: 01 iun. 2020
ALT=
Marcel Ciolacu prezintă motivele pentru care Guvernul Orban trebuie să plece!

Marcel Ciolacu, preşedinte PSD, are un mesaj pentru Ludovic Orban. Cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaţionale a Copilului, preşedintele PSD vine cu un mesaj pentru toţi copiii din România, dar nu a ratat ocazia să îl atace pe actualul premier, Ludovic Orban.

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, a transmis luni, de Ziua Copilului, că Guvernul trebuie să dubleze alocațiile.

Guvernul trebuie să dubleze alocaţiile

Marcel Ciolacu îi explica premierului Ludovic Orban faptul că legea trebuie să fie respectată, iar Guvernul trebuie să o aplice. Nu exista niciun motiv pentru care copiii să nu aibă alocaţiile mărite. Desigur, mesajul conţine şi o ironie la adresa lui Ludovic Orban: pentru cei care beau şi fumează în Palatul Victoria.

„În fiecare copil se află o mulțime de superputeri magice: creativitate, curaj, bunătate, bucurie și multe altele. Iar fiecare copil își poate activa aceste superputeri dacă simte din jurul său că are parte de iubire, căldură și sprijin. Așa se nasc supereroii care vor salva mai târziu lumea și o vor face mai bună! Așa se urmează visele! La mulți ani, SUPEREROILOR de mâine! La mulți ani, tuturor copiilor! PS: iar pentru cei care beau și fumează în Palatul Victoria am un singur mesaj: Respectați legea, DUBLAȚI alocațiile!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Parlamentul a votat o lege ce se referă la majorarea alocaţiilor

Parlamentul a votat o lege ce prevede dublarea alocaţiilor copiilor. Legea ar trebui să intre în vigoare de la 1 august. Nu este cert, până în acest moment, dacă Guvernul PNL va pune în aplicare prevederile legii.

Alocațiile ar trebui să se dubleze de la 1 august astfel:

a) 600 de lei pentru copiii cu vârsta de până la 2 ani sau de până la 3 ani, în cazul copilului cu handicap;

b) 300 de lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 18 ani;

c) 600 de lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 18 ani, în cazul copilului cu handicap.

Adauga un comentariu