Actualitate

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, s-a vaccinat anti-COVID-19! Prima declaraţie după imunizare

Publicat: 22 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marcel Ciolacu preşedintele PSD s-a vaccinat anti-COVID-19 Prima declaraţie după imunizare
Marcel Ciolacu și mama sa s-au vaccinat anti-Covid-19

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, anunță vineri, 22 ianuarie 2021, pe pagina de socializare Facebook, că s-a vaccinat anti-COVID-19. Acesta a precizat faptul că a făcut acest lucru după mama sa.

„Nu aș fi putut niciodată să mă vaccinez înaintea ei, unul dintre numeroșii bolnavi cronici din România”, subliniază liderul PSD, transmițând mesaj pentru guvernanți: „înainte de a fi caraghioși, cei din Guvern ar trebui să facă mai mult pentru persoanele cu adevărat vulnerabile”.

Marcel Ciolacu s-a vaccinat anti-Covid-19. Şi mama sa s-a imunizat

Președintele social-democraților a declarat astăzi că s-a vaccinat împotriva noului coronavirus, după ce mama sa a primit prima doză. De asemenea, șeful PSD susține că Executivul trebuie să imunizeze anti-Covid-19 persoanele cu adevărat vulnerabile. În încheiere, acesta a precizat că testarea rămâne în continuare cel mai eficient mijloc de combatere a răspândirii pandemiei cu noul coronavirus.

„Astăzi m-am vaccinat. Dar după mama mea! Nu aș fi putut niciodată să mă vaccinez înaintea ei, unul dintre numeroșii bolnavi cronici din România.

Înainte de a fi caraghioși, cei din Guvern ar trebui să facă mai mult pentru persoanele cu adevărat vulnerabile. Pentru cei care au într-adevăr nevoie, cât mai rapid, de acest vaccin. Iar, până la imunizarea unui procent semnificativ din populație, tot #testarea rămâne cel mai eficient mijloc de combatere a pandemiei”, scrie Ciolacu pe Facebook.

Miniștrii Guvernului Cîțu s-au vaccinat public anti-Covid-19

Miercuri, 20 ianuarie 2021, membrii Cabinetului Florin Vasile Cîțu s-au imunizat public anti-Covid-19. Viceprim-miniștrii și miniștrii Executivului Cîțu s-au vaccinat împotriva noului coronavirus.

La Spitalul Universitar de Urgență Militar ”Dr. Carol Davila” au sosit miniştrii, unde au fost aşteptaţi de două asistente. Asfel, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, vicepremierii Kelemen Hunor și Dan Barna, dar şi ministrul Finanțelor Publice, Alexandru Năzare au fost primii imunizaţi.

De asemenea, s-au vaccinat ministrul Justiției, Stelian Ion și ministrul Apărării, Nicolae Ciucă.

Lucian Bode: „M-am vaccinat pentru că este singura modalitate de a scăpa de pandemie”

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a precizat miercuri, 20 ianuarie 2021, faptul că s-a vaccinat cu încredere în ştiinţă, fiind singura modalitate de a nu mai fi pandemia cu Covid-19 pe teritoriul statului român şi de a reveni la o viaţă normală.

„M-am vaccinat având un sentiment de încredere, încredere în ştiinţă, pentru că eu consider că este singura modalitate de a scăpa de această pandemie, încredere că suntem pe drumul cel bun, pentru a ne recâştiga dreptul la o viaţă normală, la viaţa pe care o aveam înainte de această pandemie”, a precizat Bode.

Ministrul de Interne Bode a mai ținut să adauge faptul că revenirea rapidă la normalitate depinde și de numărul celor care se vor imuniza în această perioadă critică.

„Decizia de a se vaccina aparţine fiecărui cetăţean, însă, de numărul celor care se vor vaccina depinde foarte mult dacă revenirea la normalitate va fi una rapidă sau va fi una mai lentă. Îi îndemn pe toţi românii să se vaccineze, indiferent că nu au contactat această boală sau au trecut prin boală aşa cum am trecut şi eu”, a adăugat ministrul de Interne.

Prim-ministrul Florin Vasile Cîțu s-a vaccinat sâmbătă, iar președintele României, Klaus Iohannis s-a imunizat vineri, în prima zi a etapei a doua.

Adauga un comentariu