Local

Marcel Ciolacu vine la Iași să salveze ce mai poate din PSD în prag de alegeri locale 2020. Sondaje dezastruoase pentru cuplul Maricel Popa- Camelia Gavrilă

Publicat: 05 sept. 2020
În prag de alegeri locale 2020, Marcel Ciolacu, liderul PSD, vine mâine, 6 septembrie, la Iași, să le crească cota lui Maricel Popa și Cameliei Gavrilă
Marcel Ciolacu vine la Iași să crească cota PSD și a cuplului Maricel Popa- Camelia Gavrilă în apropiere de alegerile locale 2020

Situație tot mai dezastruoasă la PSD Iași. Cuplul Maricel Popa- Camelia Gavrilă începe să scârțâie tot mai mult și asta chiar în prag de alegeri locale 2020. Pentru că sondajele nu îi mai creditează pe cei doi cu mari șanse, Marcel Ciolacu, președintele PSD, va ajunge mâine, 6 septembrie, la Iași. Ciolacu vine să discute cu primarii pentru a-i determina pe aceștia să-l sprijine pe Maricel Popa și PSD în campanie. Mare parte din primarii social democrați nu vor să colaboreze cu Maricel Popa, iar în disperare de cauză acesta l-a adus pe Ciolacu

Situație fără ieșire la PSD Iași din cauza cuplului Maricel Popa- Camelia Gavrilă în prag de alegeri locale 2020. Pentru că sondajele nu îi mai creditează pe cei doi cu mari șanse la șefia Consiliului Județean sau la Primăria Iași, Marcel Ciolacu, președintele PSD, va ajunge mâine, 6 septembrie, pentru a mai încerca să le crească șansele. Ciolacu vine să discute cu primarii, pentru a-i determina pe aceștia să-l sprijine pe Maricel Popa și PSD în campanie. Mare parte din primarii social democrați nu vor să colaboreze cu Maricel Popa, iar în disperare de cauză acesta l-a adus pe Ciolacu.
De altfel, PSD Iași a pierdut mai mulți primari care au ales să plece la PNL pentru a-și putea continua proiectele începute în comunitate.

Marcel Ciolacu le cere primarilor să-l sprijine pe Maricel Popa. Liderul PSD Iași se află în cădere liberă

PSD a comandat un sondaj ce ar urma să fie prezentat în cursul zilei de luni, 7 septembrie, celor de la partid. Cifrele nu sunt tocmai bune pentru cuplul Maricel Popa- Camelia Gavrilă, cei doi care au făcut totul pentru a-și adjudeca puterea în PSD Iași. Conform sondajelor interne, Camelia Gavrilă are abia 12 la sută în sondajele pentru Primăria Iași, fiind abia pe locul trei în preferințele ieșenilor. Cosette Chichirău, candidatul USR-PLUS, atinge un procent de 16 la sută. Primarul Mihai Chirica, candidatul PNL la Palatul Roznovanu, are circa 60 la sută în preferințele de vot ale ieșenilor, conform sondajului PSD Iași.

Pe de altă parte, PSD Iași are circa 18 la sută în sondaje pe municipiul Iași, o cifră cu adevărat dezastruoasă. Acest lucru confirmă pe deplin scandalul din partid și modul cum Camelia Gavrilă și Maricel Popa au înțeles să-și bată joc de oamenii cu state vechi și să aducă lângă ei aplaudaci. Nici electoratul nu mai percepe PSD drept o variantă pentru Consiliul Local, lucru neînțeles de Maricel Popa și Camelia Gavrilă.

Dezastru deplin pentru Maricel Popa, liderul PSD Iași. Scor de neprezentare pentru actualul șef al CJ

Pentru Maricel Popa, actualul președinte al Consiliului Județean Iași, drama este cu atât mai mare cu cât scorul său nu este nici pe departe ceea ce lasă el impresia. La alegerile locale 2020, Maricel Popa se află pe locul trei pe municipiul Iași, după Costel Alexe, candidatul PNL, și Marius Bodea, candidatul USR- PLUS. Bodea se află în scorul partidului, el nefiind capabil să obțină mai multe procente. Maricel Popa, însă, se află în cădere liberă, cu toate minciunile sale propagandistice din ultima perioadă. Nici venirea lui Ciolacu la Iași nu mai poate salva ceva din PSD Iași.
De altfel, Marcel Ciolacu nu dă doi bani pe Maricel Popa. La Congresul în care a fost ales la nivel național, Ciolacu i-a impus lideri în Moldova pe Dragoș Benea de la Bacău și pe Doina Fedorovici de la Botoșani. În această ecuație, Maricel Popa nici nu mai contează.

Fraude electorale în județ girate de conducerea PSD Iași

Pentru că este aproape de a deveni istorie după 27 septembrie, Maricel Popa a ajuns să gireze până și fraude electorale masive în județ în plină campanie electorală. Astfel, la Focuri și la Cotnari, candidații PSD la primărie, cu sprijinul lui Popa, au momit populația cu mici și bere, asta deși legea le interzice acest lucru. Ambele situații au ajuns la birourile electorale de circumscripție din localitățile respective, dar și la Poliție. Pentru Maricel Popa, disperarea este uriașă. Săptămâna viitoare va inaugura cu surle și trâmbițe spitalul mobil de la Lețcani, unitate tărăgănată mai bine de patru luni și pentru care ieșenii au decontat numai ei peste zece milioane de euro.

Comentarii
Adauga un comentariu