Cancan

Maria Constantin face pasul către cea de-a treia căsătorie. Cine este alesul

Publicat: 17 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Maria Constantin face pasul către cea de-a treia căsătorie. Cine este alesul
Artista Maria Constantin a vorbit de curând de ce-a de-a treia căsătorie

Îndrăgita interpretă Maria Constantin să gândește din nou la căsătorie și chiar a anunțat când va face acest pas cu iubitul ei. Frumoasa blondină a mai fost măritată de două ori și are și un copil din primul mariaj. Așadar, în curând, Maria Constantin și iubitul ei Robert Stoica vor ajunge în fața altarului.

Maria Constantin trăieşte o frumoasă poveste de iubire alături de iubitul ei, Robert Stoica. Cei doi s-au mutat împreună de un an şi jumătate. De curând, Maria Constantin a mers la prima petrecere mondenă de după pandemie alături de iubitul ei şi a dat vestea cea mare. Cei doi au participat la prima petrecere de după relaxarea restricțiilor. Maria Constantin şi Robert Stoica nu au trecut neobservaţi. Artistă a apelat la gesturi tandre, iar pe chipul lor se citea fericirea. Cântăreaţă de muzica populată a mărturisit că ea şi Robert au deja planuri de nuntă.

Maria Constantin, la a treia căsătorie

Maria Constantin este mai fericită ca oricând alături de iubitul ei, Robert Stoica. Cei doi locuiesc împreună de un an și jumătate, iar relația lor devine din ce în ce mai serioasă. Frumoasa artistă Maria Constantin a declarat că ea şi iubitul ei se vor căsători anul viitor. Amândoi au fost îmbrăcați în alb pentru că așa era stabilit dress codul de către organizatorii petrecerii care a avut loc pe terasa unui restaurant celebru de sushi.

„Suntem fericiţi, locuim împreună. Anul acesta nu, că nu se ştie cum vor sta lucrurile din cauza pandemiei, abia încep cântările, dar la anul ne vom căsători”, a declarat Maria Constantin.

Gesturile tandre dintre Maria Constantin și Robert Stoica nu au trecut neobservate. Interpreta de muzică populară îl hrănea pe iubitul ei, râdeau împreună și se citea iubirea pe chipul lor. De altfel, bărbatul o iubeşte foarte mult pe artistă.

„Este o femeie tare frumoasă, o iubesc”, a spus emoţionat Robert Stoica.

Motivele despărțirii de regretatul Marcel Toader

De curând, Maria Constantin a făcut dezvăluiri inedite despre căsnicia cu Marcel Toader. Totodată, ea a spus și care au fost, de fapt, motivele despărţirii.

„În momentul în care am pus punct relaţiei am stat şi am pus în balanţa absolut toate lucrurile bune şi rele. Când am considerat că nu mai exista niciun fel de legătură între noi am pus punct şi pentru mine, nu a fost un război. Nu mai exista încredere, nu mai era respect, care pentru mine contau extrem de mult. E foarte greu să stai cu cineva în casă care se face că nu te vede sau nu mai ţine cont de părerile tale, de absolut nimic.

În clipele respective mi-am dorit să nu am televizor în casă, să nu aud în stânga în dreapta, toată lumea mă sună de tot ce se discută. A fost foarte dur că s-a lovit în familia mea, în copilul meu şi s-a degradat foarte mult. Într-o noapte mama m-a sunat şi plângea, eu încercam să fiu tare şi îmi doream ca a doua zi să nu mai mai trezesc şi am considerat că într-adevăr am o problemă şi trebuie să apelez la oamenii de specialitate”, a declarat Maria Constantin.

Adauga un comentariu