Cancan

Marian Manole l-a atacat din nou pe Petru Mircea! Ce vorbe grele i-a aruncat

Publicat: 20 sept. 2020
Marian si Madalina Manole colaj foto
Marian Manole l-a atacat din nou pe Petru Mircea. Fratele cântăreţei a acordat recent un interviu emoţionant în care a vorbit despre artista

Marian Manole l-a atacat din nou pe Petru Mircea. Fratele cântăreţei a acordat recent un interviu emoţionant în care a vorbit despre artistă “Am trăit nişte clipe minunate”, a afirmat cu lacrimi în ochi Marian Manole. Petru Mircea îl crește singur pe fiul său și al Mădălinei Manole, iar micuțul și-a văzut foarte rar bunicii materni și unchiul din partea mamei.

Fratele regretatei Mădălina Manole, mărturii copleșitoare despre artistă: “Am trăit nişte clipe minunate”

Ce spune Marian Manole despre Mădălina Manole

Ajuns la vârstă de 51 de ani, Marian Manole a rememorat de curând anumite experiențe trăite alături de sora lui celebră.

“Relaţia cu sora mea era cea mai frumoasă. Eram împreună în turnee. Pot confirma Bebe Mihu, Maria Dragomiroiu, Romică Ţociu, Aurelian Temişan. Am trăit nişte clipe minunate, alături de ea şi de ei. Noi am avut o copilărie normală. Am fost crescuţi de părinţii noştri cu sacrificii. Am fost o familie unită! Fericită! Cine nu se mândrea cu asemenea fată?”, a declarat Marian Manole pentru click.ro.

Marian Manole a lansat un nou atac fulminant la adresa lui Petru Mircea

La mai puțin de două săptămâni de când i-a murit tatăl, care a făcut complicații în urma infecției cu SARS-CoV-2, Marian Manole a lansat un nou atac fulminant la adresa lui Petru Mircea

Fratele regretatei cântărețe a publicat o poză cu aceasta din ziua în care s-a căsătorit cu Petru Mircea, iar la descriere a așternut următoarele gânduri:

“La nunta ei! «După câteva luni s-a săturat de viață»! Zice soțul, s-a sinucis…! S-o crezi tu, puiucule!!!”. După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, unii dintre internauți sunt de părere că “Fata cu părul de foc”, așa cum a fost supranumită artistă, nu și-ar fi pus capăt zilelor.

În plus, în cadrul interviului oferit publicației citată mai sus, Marian Manole a mai susținut următoarele: “Nici un indiciu nu duce la sinucidere. Criminaliştii de peste Ocean sunt nişte neaveniţi? Ai noştri au făcut cazul praf! Dacă ar fi băut atâta insecticid avea totul ars pe interior. Avea sânge mult. Nu se putea face din cădere. O să iasă totul la lumină! Eram o familie normală şi fericită până a apărut el ( Petru Mircea-n.r.), dacă stătea acolo, lângă ai lui, la Botoşani, Mădălina era azi în viaţă! Marian şi părinţii lui nu şi-au mai putut vedea nepoţelul, pe Petru Mircea Jr. (11 ani), de când celebra lui mama s-a stins din viaţă”.

Mădălina Manole nu s-ar fi sinucis! Ce susţine fratele artistei

Marian Manole, fratele cântăreţei, nu crede nici la mai bine de zece ani de la tragicul eveniment ca artista s-a sinucis.

Mai mult acesta creda ca fostul soţ al Madalinei, Petru Mircea, are legătură cu decesul ei. Din acest motiv el îşi doreşte să se redeschidă anchetă pentru a demonstra acest lucru.

Marian Manole a postat un anunţ pe o reţea de socializare unde solicita sprijin material din partea fanilor pentru a aduna suma necesară cheltuielilor de judecată.

”Bună seară, fani ai Mădălinei de pretutindeni! Eu sunt Marian Manole, fratele artistei, pentru cine nu mă cunoaște! Au trecut anii și peste mine! Nu mai sunt tânărul care mergea cu ea prin turnee, mândru că sunt fratele ei! Sunt mândru în continuare și asta nu poate să mi-o ia nimeni!

Îmi scrieți aici, din ce în ce mai des, să fac ceva pentru aflarea adevărului. Să fac dreptate pentru Mădălina! Cu ajutorul unor oameni strânși în jurul acestui caz, profesioniști, asta încercăm să facem! Eu îl consider „ultimul tren”! Spuneți că vreți să ajutați! Astea sunt mesajele voastre! Vă rog să ajutați, dacă puteți! Sunteți sute, poate mii!”

Adauga un comentariu