Cancan ultimă oră

Mario Fresh a semnat cu Antena 1! Artistul va putea fi urmărit în cadrul emisiunii ”Splash! Vedete la apă”

Publicat: 03 aug. 2021
Zeci de personalități, care activează în domenii cu totul diferite, îşi vor demonstra abilităţile în privinţa săriturilor în apă, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă.

Mario Fresh a semnat cu Antena 1! Artistul va putea fi urmărit în cadrul emisiunii ”Splash! Vedete la apă”, care își va avea debutul pe 13 august.

Zeci de personalități, care activează în domenii cu totul diferite, îşi vor demonstra abilităţile în privinţa săriturilor în apă, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă. În fiecare vineri și sâmbătă, concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic.

După ce fiica Margherita de la Clejani a postat mai multe imagini de la filmări în care apar și alte vedete precum Cristian Pulhac, Fachiru de la Periș, fost concurent la Românii au Talent și Radu Itu, un tânăr care face pălării, iată că și Mario Fresh ”a dat din casă”.

Artistul a publicat o fotografie în care apare alături de Giani Chiriță și Cătălin Cazacu. Cei trei s-au fotografiat la filmări, iar artistul și-a rugat fanii să le țină pumnii în cadrul noii provocări pe care a acceptat-o.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mario Fresh (@goldenboymario)

Cine sunt prezentatorii și co-prezentatorii

Antena 1 a lansat emisiunea-concurs ”Splash! Vedete la apă” în vara lui 2013. Formatul emisiunii este similar cu cel al producţiei „Splash!” din Statele Unite, iar din toamnă va începe un nou sezon, pe care telespectatorii îl așteaptă cu sufletul la gură.

Romică Ţociu şi Paula Chirilă sunt cei doi coprezentatori ai emisiunii ”Splash! Vedete la apă”. Ei vor face echipă cu prezentatorii Răzvan Fodor, Anna Lesko şi Ramona Olaru de la Neatza cu Răzvan şi Dani. Iar o parte dintre jurați au fost anunțați: o parte dintre juraţi: Iulia Albu, care a început colaborarea cu trustul Intact din această vară, Nea Marin şi Jean de la Craiova.

Jurații vor fi cei care vor nota curajul și evoluția în concurs, dar vor ține cont și de impresia artistică și de partea tehnică a săriturilor, iar fiecare va acorda o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii.

Adauga un comentariu