Cancan

Marisa Paloma este însărcinată! Câștigătoarea “Bravo, ai stil!” și Liviu Stanciu sunt pregătiți să devină părinți

Publicat: 06 aug. 2021
Marisa Paloma zambeste larg cu o pisica in brate
Marisa Paloma a ramas insarcinata si urmeaza sa devina mama

Marisa Paloma, câștigătoarea “Bravo, ai stil!”, este însărcinată. Frumoasa brunetă și logodnicul ei, Liviu Stanciu, se simt pregătiți să devină părinți și fac totul pentru că sarcina să decurgă cum trebuie.

După o relaţie de peste trei ani, cei doi a hotărât să ducă relaţia la un alt nivel şi să-şi unească destinele. Aceștia şi-au dorit că cel mai important eveniment din viaţa lor să fie discret, departe de ochii lumii.

Marisa Paloma este însărcinată

Visul Marisei de a deveni mama a devenin realitate și aceasta a făcut publică informația.

”Am foarte mari emoții, nu știu cum să vă spun! În ultima perioadă ați început vă dați seama mulţi dintre voi şi nu mai am cum să vă ascund, sunt foarte fericită, vacanța asta minunată! Vă raportez direct din Santorini, sunt extrem de fericită”, a spus Marisa Paloma înt-un Instastory, după ce a publicat un clip în care scrie ”Cuvintele sunt de prisos ?❤️??”.

Cum a fost cerută în căsătorie Maria

Liviu Stanciu și Marisa Paloma s-au cunoscut în culisele emisiunii BAS, în 2017 iar de atunci sunt de nedespărțit, iar în 2020 a fost cerută în căsătorie.

„LOGODITĂĂĂ!!! FINALLY! Am așteptat momentul cu atât de multă iubire în suflet, încât chiar NU MI-A VENIT SĂ CRED că se întâmplă! Emoționant. Stări peste stări, care per total au reușit să mă blocheze complet în momentul în care am realizat ce se întâmplă. Abia acum realizez… și poate nici acum.

Încă asimilez acest cumul de fericire nemaitrăită până acum. Nu-mi venea să cred când m-am trezit dimineața lângă el și am văzut că port inelul de logodnă. Chiar este una dintre cele mai MARI dorințe ale mele. Parcă trăiesc un vis. Îl iubesc mult și am trecut prin la fel de multe împreuna”, a declarat Marisa Paloma.

Nicole Cherry este si ea însărcinată

Îndrăgita interpretă Nicole Cherry și-a anunțat fanii că este însărcinată și va deveni în curând mămică pentru prima oară. Cântăreața a anunțat fericita veste pe rețelele de socializare, printr-un mesaj emoționant. Totodată ea a postat și o imagine în care apare alături de iubitul ei și în care se vede burtica de gravidă.

„Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati.”

Adauga un comentariu