Actualitate

Marius Ostaficiuc, președintele Organizației Municipale Iași al PSD: „Autostrada Ungheni- Iași- Târgu Mureș prinde tot mai mult contur!”

Publicat: 22 iul. 2020

Senatul României a adoptat cu 118 voturi pentru și 13 abțineri Legea de aprobare a OUG nr.105/2020 pentru completarea Legii nr. 291/2018 privind aprobarea obiectivului de investiții Autostrada Unirii. Este un pas foarte clar făcut pentru demararea celui mai important proiect de infrastructură în  Regiunea de Nord-Est, colegii PSD din Senat adoptând cu celeritate obiectivul atât de necesar pentru dezvoltarea zonei Moldovei.

Proiectul va ajunge la Camera Deputaților pentru a putea fi apoi adoptat

Din păcate, Marius Ostaficiuc a precizat că a remarcat cu mâhnire faptul că aleșii USR din Senat s-au abținut de la vot și nu au dorit că acest obiectiv să prindă contur. Este de neînțeles această atitudine a parlamentarilor USR, cei care se bat mereu cu pumnul în piept că sunt salvatorii României, cei care susțin că își doresc progres și o Românie curată. Moldova trebuie scoasă din sărăcie, iar Legea Autostrăzii Unirii este poate cel mai important obiectiv care va atrage investitori, a mai adăugat acesta.

„Chem alături de mine pe toți oamenii de bine din Iași, din Moldova și din țară, să susținem acest proiect, să promovăm obiectivul la cel mai înalt nivel și să nu ne lăsăm până când acesta nu va fi adoptat definitiv.

USR a dovedit că nu vrea binele ieșenilor, a locuitorilor din Moldova și că tot ceea ce au făcut până acum nu reprezintă decât o mare cacealma în prag de alegeri.

Nu poți tu că ales al poporului român să te abții de la un astfel de vot crucial, că mai apoi să-ți ataci adversarii politici pe motive puerile. Le cer explicații de îndată deputatului Cosette Chichirau, președintele USR Iași, și senatorului de Iași Dan Lungu. De ce nu au sprijinit acest proiect?

Ieșenii au nevoie în continuare de fapte concrete, pe care PSD le-a îndeplinit de fiecare dată, iar legea pentru Autostrada Unirii este o dovadă în acest sens. În schimb, USR nu a dovedit cu nimic că vrea cu adevărat să sprijine județul, ci dimpotrivă. Votul dat ieri în plenul Senatului este o dovadă că acest partid numai pentru ieșeni nu lucrează. Să le fie rușine!”, a precizat Marius Ostaficiuc.

 

Adauga un comentariu