Local

Marius Ostaficiuc și Tudor Ciuhodaru, declarații de la sediul PSD Iași. Ce au spus despre rezultatele alegerilor parlamentare – FOTO, VIDEO

Publicat: 06 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marius Ostaficiuc și Tudor Ciuhodaru declarații de la sediul PSD Iași. Ce au spus despre rezultatele alegerilor parlamentare - FOTO VIDEO
Marius Ostaficiuc și Tudor Ciuhodaru la sediul PSD Iași

La sediul PSD Iași, Marius Ostaficiuc  și europarlamentarul Tudor Ciuhodaru au o ferit o serie de declarații în contextul rezultatelor alegerilor parlamentare 2020.

Lideri ai PSD Iași au explicat scorul obținut de formațiunea politică. Aceștia au explicat faptul că românii au tras un semnal de alarmă.

 

Tudor Ciuhodaru: Este nevoie de deschiderea piețelor

Europarlamentarul PSD Iași, Tudor Ciuhodaru a declarat că românii au votat în consecință pentru relansarea economiei, pentru deschiderea piețelor și pentru redeschiderea HORECA:

„Le mulțumesc ieșenilor care au avut curaj în aceste clipe de pandemie. Au avut ce alege. Au avut de a alege între cei care au băgat România într-un an la terapie intensivă, la ATI adică la austeritate, tăieri și îmbolnăviri, și cei care au oferit de fiecare dată propseritate, sănătate și dezvoltare. Nouă ne pasă de oameni. Dacă se poate, am vrea ca prima măsură să fie luată în ceea ce privește testarea extinsă de care vorbim de atâta timp, ca să ieșim din criza sanitară. Este nevoie de deschidreea piețelor, HORECA, este importantă redeschiderea școlilor. Noi am dovedit că se poate și că soluția sănătoasă suntem noi”, a precizat Tudor Ciuhodaru.

Marius Ostaficiuc: Ieșenii și-au dat seama ce înseamnă Guvernul actual

Marius Ostaficiuc a declarat, după afișarea primului EXIT-POLL despre însemnătatea votului și despre semnalul de alarmă trad de români.

„La nivel național, într-adevăr, Partidul Social Democrat a obținut o mare victorie. Așteptăm rezultatele la nivelul județului Iași, în speranța că ne vom apropia de acest rezultat obținut la nivel național. Ieșenii și-au dat seama despre ceea ce înseamnă Guvern incompetent și de faptul că acest Guvern nu a reușit să ducă la îndeplinire aproape mai nimic. Și-au dat seama că noi suntem soluția sănătoasă, că noi suntem cei mai buni. Chiar dacă nu suntem perfecți, noi suntem cei mai buni”, a precizat Marius Ostaficiuc

Rezultate EXIT-POLL alegeri parlamentare

Astfel, pentru Camera Deputaților, rezultatele sunt următoarele:

PSD – 30,5%

PNL – 29.0%

USR – 15,9%

UDMR – 5,7%

AUR – 5,2%

PRO România – 5%

PMP – 5%

PER – 1,2%

PPUSL – 1,1%

Altul 1,4%

Pentru Senat:

PSD – 30,6%

PNL – 29.1%

USR – 16,4%

UDMR – 5,7%

AUR – 5,3%

PRO România – 5%

Adauga un comentariu