Prima pagină » Local » Maternitatea „Cuza Vodă” Iași face angajări! A fost scos la concurs un post de medic specialist în cadrul Serviciului de Prevenire a Infecțiilor Asociate Asistenţei Medicale

Maternitatea „Cuza Vodă” Iași face angajări! A fost scos la concurs un post de medic specialist în cadrul Serviciului de Prevenire a Infecțiilor Asociate Asistenţei Medicale

09 iun. 2023, 02:00,
Codruța ȘOROAGĂ, în Local

Maternitatea „Cuza Vodă” Iași a scos la concurs un post de medic specialist în specialitatea boli infecţioase în cadrul Serviciului de Prevenire a Infecţiilor Asociate Asistenţei Medicale (SPIAAM), cu normă întreagă, pe durată nedeterminată

Concursul se va desfășura în perioada 21 iunie – 11 iulie 2023. Persoanele care doresc să ocupe postul de medic specialist în cadrul Maternității „Cuza Vodă” Iași pot să-și depună dosarele de concurs până în data de 21 iunie 2023, ora 13.00, la sediul Spitalului Clinic de Obstetrică Ginecologie „Cuza Vodă” din mun. Iași, str. Cuza Vodă, nr. 34, la Serviciul Resurse Umane – Pavilion Administrativ. Cei interesați pot solicita informații suplimentare la numărul de telefon  0232-213000, int. 191.

A fost scos la concurs un post de medic specialist în specialitatea boli infecţioase

În data de 22 iunie 2023 va avea loc selecția dosarelor, iar pe 23 iunie 2023 se vor afișa rezultatele, urmând ca până în data de 26 iunie 2023 să se poată depune contestații, iar pe 27 iunie 2023 se va publica rezultatul contestațiilor privind selecția de dosare. Proba scrisă se va desfășura în data de 29 iunie 2023, iar rezultatele vor fi afișate pe 30 iunie 2023.

Candidații nemulțumiți vor putea să depună contestații până în data de 3 iulie 2023, rezultatele urmând să fie afișate în data de 4 iulie 2023. Proba clinică a concursului va avea loc pe 5 iulie 2023, iar rezultatele vor fi afișate în data de 6 iulie 2023, iar până pe 7 iulie 2023 se vor putea depune contestații. În data de 11 iulie 2023 vor fi afișate rezultate finale ale concursului.

Ce condiții trebuie să îndeplinească persoanele care doresc să ocupe postul scos la concurs

 imagine cu un medic

Persoanele care doresc să ocupe postul de medic specialist în cadrul Maternității „Cuza Vodă” Iași pot să-și depună dosarele de concurs până în data de 21 iunie 2023

Persoanele care doresc să ocupe postul de medic specialist în specialitatea boli infecţioase în cadrul SPIAAM al Maternității „Cuza Vodă” Iași trebuie să aibă cetățenia română sau cetățenia unui alt stat membru al Uniunii Europene. De asemenea, trebuie să cunoască limba română, scris și vorbit, și să aibă capacitate de muncă în conformitate cu prevederile Legii nr. 53/2003 – Codul muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Totodată, aceștia trebuie să aibă o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinței medicale eliberate de medicul de familie sau de unitățile sanitare abilitate, și să îndeplinească condițiile de studii, de vechime în specialitate și, după caz, alte condiții specifice, potrivit cerințelor postului scos la concurs, inclusiv condițiile de exercitare a profesiei.

De asemenea, candidații la concurs trebuie să nu fi fost condamnați definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra securității naționale, contra autorității, contra umanității, infracțiuni de corupție sau de serviciu, infracțiuni de fals ori contra înfăptuirii justiției, infracțiuni săvârșite cu intenție care ar face o persoană candidată la post incompatibilă cu exercitarea funcției contractuale pentru care candidează, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea, și nici să nu execute o pedeapsă complementară prin care i-a fost interzisă exercitarea dreptului de a ocupa funcția, de a exercita profesia sau meseria ori de a desfășura activitatea de care s-a folosit pentru săvârșirea infracțiunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *