National

Medicul Monica Pop, atac dur la adresa autorităților: „Invenții şi exagerări. Până când?! Se bazează pe lipsa de informație şi pe naivitatea oamenilor!”

Publicat: 08 apr. 2021
Monica Pop
Monica Pop, medic oftalmolog

Joi, 8 aprilie, medicul Monica Pop a lansat un mesaj dur la adresa autorităților, care emit ordine după consultări cu „specialişti”, fără a realiza că în ţară sunt medici cu experienţă şi oameni care ştiu adevărul.

Monica Pop este extrem de revoltată din cauza măsurilor privind înmormântarea persoanelor decedate de COVID-19. Ea este de părere că cei de la putere știu ce se întâmplă în realitate, dar nu vor să schimbe nimic.

„Invenții şi exagerări. Până când?! Se bazează pe lipsa de informație şi pe naivitatea oamenilor!

Unii din decidenți uită ca mai sunt şi medici în tara asta, şi oameni care gândesc şi care știu ! S-a întâmplat vreodată ca vreun deces de gripă (epidemii întregi, repetate anual), de rujeolă, varicela etc, boli cu un mare grad de contagiozitate, persoana care s-a stins sa fie pusa fără haine, în saci?!

Fără slujba, gropari, fără măcar apropiații lor, alături?! Ei știu sigur, din moment ce spun mereu ca se consfătuiesc cu „specialiști”, că nu e nici un pericol! E strigător la cer!

Sunt oameni sau hiene cei care dau asemenea ordine?! Dar cei care le executa fără sa crâcnească?! Dar cei care le știu si nu le schimbă”, a conchis medicul Monica Pop pe Facebook.

Monica Pop: „Lucrurile nu pot continua așa și realmente nu mi le explic”

Monica Pop a comentat la Antena 3 regulile impuse de autorități pentru înmormântarea persoanelor răpuse de COVID-19.

Medicul consideră că măsurile nu vor face altceva decât să revolte populația și susține că nu își poate explica anumite greșeli ale autorităților:

„Eu consideră că într-un parteneriat trebuie să fie întotdeauna ambele părți mulțumite. (…) Ce se întâmplă acum este doar ceva unilateral. Este o parte mulțumită să facă din ce în ce mai mult rău acestui popor.

Efectiv, cred că se apropie o revoluție. Cred că ulciorul este foarte aproape de a se sparge. Lucrurile nu pot continua așa și realmente nu mi le explic. Eu nu fac politică, dar încerc să înțeleg câte ceva și aici pur și simplu cred că ce se întâmplă la Ministerul Sănătății este ca să se revolte lumea, să cadă acest Guvern și să conducă USR-ul. Altfel nu îmi imaginez de ce fac asemenea prostii. Greșelile pe care le fac sunt absolut incredibile și inadmisibile.

Am avut o corespondență cu domnul Voiculescu în care îmi spunea că oamenii îl critică pentru că sunt răuvoitori. El ori nu își dă seama ce face, ori are sfătuitori care vor să îi taie gâtul.

Astăzi a fost Ziua Mondială a Sănătății. Mă așteptam ca ministrul Sănătății să spună un cuvânt pentru cei care ne dăm sufletul ca să trăiască alții. Nu știe nimeni cât e de grea munca în Sănătate în general. E unsprezece noapte și am așteptat că iese în media să spună un cuvânt medicilor din țara asta. Se poate trăi fără orice, dar fără medici nu”, a spus Monica Pop.

Comentarii
  • Monica Pop a comentat la Antena 3 – deci haznaua (latrina) are clienti… numai nulitati . De ce nu se pronunta si despre amaratii care nu pot respira la ATI ? E usor sa latrii cand ai cotet in latrina A3….

Adauga un comentariu