Local

Membri ai familiei miliardarului ucrainean Igor Surkis au ajuns noaptea trecută la Iaşi – EXCLUSIV

Publicat: 02 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Membri ai familiei miliardarului ucrainean Igor Surkis au ajuns noaptea trecută la Iaşi - EXCLUSIV
Alături de ei au ajuns inclusiv fotbalişti şi alţi oameni din anturajul echipei Dinamo Kiev

În noaptea trecută, membri ai familiei miliardarului ucrainean Igor Surkis au ajuns din Ucraina via Republica Moldova la Iaşi. Mai exact în jurul orei 2.30, aceştia au fost cazaţi la Hotel Bucium. Alături de ei au ajuns inclusiv fotbalişti şi alţi oameni din anturajul echipei Dinamo Kiev.

Spre dimineaţă, aceştia au plecat mai departe din România.

Cine este omul de afaceri Igor Surkis

Igor Surkis (63 de ani) este un cunoscut om de afaceri, care a reuşit cea mai neaşteptată instalare de antrenor la Dinamo Kiev în ultimii foarte mulţi ani în Ucraina.

Într-un interviu acordat celor de la sport.ua, Surkis a comentat informaţia că ar avea o avere de 275 de milioane de euro.

„Nu este adevărat. Poate că s-a avut în vedere valoarea activelor. Clubul Dynamo Kiev este estimat la o anumită sumă. 300 de milioane, să spunem. Aceasta este valoarea jucătorilor şi a infrastructurii clubului. Nu ştiu cum se evaluează. Nu am 275 de milioane de euro în noptieră, vă asigur. În seif, poţi verifica, acum sunt doar şoareci. Poate e vorba despre mai mulţi bani dacă evaluezi totul, poate mai puţini. Sunt o persoană autosuficienţa. Am ce să mănânc la micul dejun, la prânz şi la cină. Conduc o maşină bună …”, a declarat Surkis.

Legat de zvonul că Shevchenko i-ar putea lua locul lui Mircea Lucescu pe banca lui Dynamo, patronul clubului, care e şi preşedinte, a negat: „Echipa are un antrenor cu care am semnat un nou contract, până în 2024. Dar niciodată să nu spui niciodată”, a declarat Igor Surkis.

Tot mai mulți refugiați vin în Iași

Reamintim faptul că potrivit declarațiilor oficiale, în data de 01.03.2022 între orele 00.00 – 23.59, pe la Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni au intrat în total 1.370 de autoturisme, 4.802 persoane, din care 2.044 ucraineni.

De asemenea, feroviar au intrat în total 374 de persoane, din care 171 ucraineni, în 4 trenuri.

Adauga un comentariu