Magazin

Merita sa faci videochat in Ploiesti? Afla ce au raspuns tinerele care lucreaza pentru un studio cunoscut

Publicat: 06 iul. 2020

Videochatul este un domeniu controversat care a starnit de-a lungul timpului multe intrebari. Oamenii vor sa stie ce se intampla in cadrul unui studio si daca intr-adevar castigurile sunt atat de mari precum sunt prezentate in anunturi.

De-a lungul anilor, videochatul a evoluat mult. Acum modelele online au posibilitatea de a face videochat non-adult, ceea ce inseamna ca nu se dezbraca in fata camerei web si au tot felul de beneficii, precum asigurari medicale private, credite fara dobanda, program flexibil, conditii de lux etc. Bineinteles, aceste avantaje depind de renumele studioului pentru care lucreaza.

La fel ca in orice alta industrie, exista si „oi negre”. Unele studiouri de videochat nu functioneaza legal si le pacalesc pe tinerele naive, dar in acest articol nu vom discuta despre ele, ci despre un studio renumit in intreaga lume: Studio 20! 

Studio 20 are numeroase sedii, iar unul dintre ele se afla in Ploiesti. Pe site-ul acestui studio de videochat Ploiesti vei gasi o descriere amanuntita a sediului, insa marea intrebare a tinerelor este: „Cat se castiga cu adevarat?” De aceea, am decis sa luam legatura cu cateva modele care lucreaza la Studio 20. Acestea ne-au spus ce incasari au de obicei, ce fac in fata camerei web si daca le recomanda si altor tinere sa le urmeze exemplul.

„Eu fac videochat in Ploiesti din 2018 si castig in jur de 6000 de dolari pe luna. Ce pot sa zic…? Sunt foarte multumita. Inainte lucram la un call center si castigam salariul minim pe economie. Abia ma descurcam cu banii. Acum pot sa imi cumpar ce vreau si pot sa imi ajut parintii care au o pensie mica”, ne-a spus Sophia. 

„Ma intrebi daca merita sa faci videochat in Ploiesti? Nici nu credeam ca mai exista dubii! Da! Nu stiu ce simt alte fete, dar eu am ales bine. La Studio 20, am avut si castiguri de 10.000 de dolari pe luna. Toata lumea se comporta frumos cu mine si vin la munca cu drag. Nu ma dezbrac, vorbesc cu oameni draguti care imi acorda atentie si imi fac complimente, iar parintii mei stiu ca fac videochat si ma inteleg. Ma consider o norocoasa!”, a marturisit Andreea. 

„Le recomand fetelor sa faca videochat in Ploiesti, dar sa nu aiba impresia ca in doua-trei ore pe zi ajung sa castige mii de dolari. Multi cred ca noi am ales calea cea mai usoara sa ne imbogatim. Nu e deloc asa. Imi place ce fac, dar si eu muncesc la fel ca toata lumea: 8 ore pe zi. Incerc mereu sa ma autodepasesc, ma documentez pentru a avea discutii interesante cu membrii site-urilor si ma dedic acestui domeniu. Asa ca, pe fetele care vor sa faca videochat, le sfatuiesc sa fie perseverente, iar castigurile vor fi mai mari decat se asteapta”, a declarat un model care a preferat sa isi pastreze identitatea ascunsa.

Asadar, castigurile din videochat in Ploiesti pot fi foarte mari daca tinerele iau in serios acest domeniu. Modelele online duc o viata de lux, dar, la fel ca in orice alt domeniu, este nevoie de implicare maxima!

Adauga un comentariu