Stiri si curiozitati

Mesaj de la Arhanghelul Mihail. De ce rele de ferește gardianul ceresc

Publicat: 27 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mesaj de la Arhanghelul Mihail. De ce rele de ferește gardianul ceresc
Credincioșii transmit o rugă către acesta atunci când au nevoie de sprijin

Dacă aveți o zi deosebit de importantă sau dificilă în față, este bine să ceri un mesaj de la arhanghelul Mihail. Credincioșii transmit o rugă către acesta atunci când au nevoie de sprijin, sfat înțelept sau ajutor. Puternicul gardian al Credinței, patronul și protectorul femeilor, Arhanghelul Mihail vă va indica cele mai importante momente ale zilei, vă va sugera calea corectă în rezolvarea problemei și vă va oferi sfaturi înțelepte.

Arhanghelul Mihail este liderul armatelor Luminii, un puternic protector și patron al femeilor, gardianul credinței, el este ascultat de toți ceilalți Arhangheli și de legiunile lor. Ca și alți îngeri, Arhanghelul Mihail respectă liberul arbitru și nu se amestecă niciodată în viața ta. Acesta se implică doar după ce îi ceri ajutor, atunci când te îndrepți la el cu o cerere, el rămânând cu tine mult timp, radiind o puternică energie pozitivă de Lumină și Bine. Arhanghelul Mihail este unul dintre cei mai înalți îngeri, având rolul cel mai apropiat în destinele Bisericii, la fel ca și Arhanghelul Metatron. Sfânta Scriptură ne învață că, pe lângă cea fizică, există o mare lume spirituală locuită de ființe înțelepte și bune numite Îngeri. Cuvântul „înger” în greacă înseamnă „mesager”. Sfânta Scriptură îi numește așa pentru că Dumnezeu deseori le comunică oamenilor voința Sa prin ei. Care este exact viața lor în lumea spirituală în care locuiesc și care este activitatea lor, nu se cunosc prea multe informații. Ei trăiesc în condiții complet diferite de cele materiale. În cer timpul, spațiul și toate condițiile de viață au un conținut complet diferit. Prefixul „arh” la unii Îngeri indică slujirea lor superioară în comparație cu alți Îngeri.

icoana arhanghelul mihail
Sfânta Scriptură îi numește așa pentru că Dumnezeu deseori le comunică oamenilor voința Sa prin ei

Mesaj de la Arhanghelul Mihail. Sfântul care păstrează Cartea Vieții

Arhanghelul Mihail este un personaj a cărui imagine apare în iudaism, creștinism și islam, la fel precum și imaginea Arhanghelului Uriel. Conform religiei creștine, acest erou se află în fruntea Sfintei Oștii, formată din îngeri și arhangheli, așa că i s-a dat titlul de arhanghel. Rugăciunea adresată Sfântului Mihail oferă ocrotire și patronaj ființei supreme, care controlează cele nouă rânduri de îngeri. Semnificația numelui Mihai, „care este ca Dumnezeu”, îl identifică cu conducătorul ceresc și îl înzestrează cu o putere spirituală fără precedent.

Biografia Arhanghelului Mihail este plină de evenimente care l-au făcut venerat chiar și în rândul musulmanilor. Poveștile și legendele care îl însoțesc spun că Mihail, conducătorul luminii, conduce armata Domnului în luptă cu forțele răului și ale întunericului, controlate de Belial. În islam, ca și în creștinism, Arhanghelul Mihail ocupă o poziție înaltă. El este mesagerul lui Dumnezeu, la fel precum este și Sfântul Efrem cel Nou, dăruind bunătate și har inimilor omenești. Michael comandă și norilor. Mesagerul lui Dumnezeu monitorizează respectarea Legii lui Dumnezeu și va fi prezent la Judecata de Apoi ca protector al tuturor credincioșilor pierduți.

icoana arhanghelul mihail
Arhanghelul Mihail este unul dintre cei mai înalți îngeri, având rolul cel mai apropiat în destinele Bisericii

Conform Bibliei, Arhanghelul Mihail ajută la întâlnirea sufletelor după moarte, pregătirea pentru intrarea în paradis și escortarea lor în Rai. De asemenea, el contribuie la protecția drepților în vremuri de asuprire și persecuție, în Ziua Judecății. Mai mult decât atât, el protejează fiecare persoană de la naștere până la moarte, păstrează Cartea Vieții, în care consemnează toate faptele bune și rele. Protecție poți să obții și din partea Sfintei Xenia, căreia îi poți adresa o rugăciune în orice moment al zilei.

La ce te ajută ruga adresată liderul armatelor Luminii. Imaginea acestuia protejează pe toți care au legătură cu apa

Deoarece Arhanghelul Mihail este șeful armatei, el ajută în special în afacerile militare, patronează personalul militar, soldații care susțin credința și adevărul pământului lor și al statului. Dar, în același timp, se crede că imaginea unui sfânt îi ajută pe toți cei care au legătură cu elementul apă, în primul rând pe marinari. Prin urmare, va proteja în mare măsură angajații din Marină. De asemenea, Sfântul te poate ajuta în găsirea unui loc de muncă.

icoana arhanghelul mihail
. Ca și alți îngeri, Arhanghelul Mihail respectă liberul arbitru și nu se amestecă niciodată în viața ta

Este bine să știi că o rugă adresată acestui Arhanghel te va ajuta să protejezi nu numai corpurile fizice, ci și sufletele care se confruntă cu o alegere a destinului, cele care trec printr-un examen, îndreptându-le spre calea dreptății. Arhanghelul este un simbol al speranței și mântuirii, protejând sufletul de intențiile rele, umplându-l cu credință și harul lui Dumnezeu. Sfântul ajută nu doar în lupta împotriva dușmanilor externi cunoscuți și necunoscuți, ci și a celor interni, pentru că știm că păcătoșenia există în noi înșine.

Un mesaj de la Arhanghelul Mihail poate învăța o persoană să-și țină mintea sub control, curățând-o de toate gândurile păcătoase. Icoana Arhanghelului Mihail va proteja casa de tot felul de necazuri, intruziuni ilegale, bandiți și hoți, oameni răi și forțe necurate, dezastre naturale, eșecuri, durere și orice fel de rău vizibil și invizibil.

icoana arhanghelul mihail
Arhanghelul Mihail este liderul armatelor Luminii
Adauga un comentariu