BZI LIVE

Live Video- Mesajul către credincioși al părintelului Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași pentru noul an. Intră pe BZI LIVE pentru a vedea ce spune îndrăgitul duhovnic despre 2021 – Galerie Foto

Publicat: 31 dec. 2020
Părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași în platoul BZI Live

Joi, 31 decembrie 2020, începând cu ora 12.30, în studioul BZI LIVE va avea loc o emisiune specială. La cumpăna dintre ani, părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași va transmite un mesaj important pentru credincioși. Anul 2020, marcat de pandemia de coronavirus, a fost unul dificil pentru toată omenirea. Îndrăgitul duhovnic va oferi sfaturi prețioase pentru a trece mai ușor peste această boală care a răpus aproape două milioane de oameni la nivel mondila. De asemenea, părintele Calistrat va vorbi și de marea sărbătoare religioasă, Sfântul Vasile.
Urmaritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
Adauga un comentariu