WoW!

Mesajul Simonei, sotia lui Mihai Constantinescu

Publicat: 30 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mesajul Simonei sotia lui Mihai Constantinescu

Simona, sotia regretatului artist Mihai Constantinescu, a avut o prima reactie dupa moartea sotului ei. Femeia a postat pe pagina de Facebook a lui Mihai Constantinescu o fotografie, cateva versuri si un mesaj pur si simplu sfasietor.

Prima reactie a Simonei, sotia lui Mihai Constantinescu, dupa moartea artistului
Mihai Constantinescu a murit in aceasta seara in jurul orelor 19:00 dupa cum au confirmat si medici de la spitalul Floreasca din Capitala. Sotia artistului a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj sfasietor pentru a confirma trecerea in nefiinta a sotului ei.

Simona Constantinescu a scris mesajul la scurt timp dupa ce s-a aflat ca sotul ei a facut un stop cardio respirator si a decedat. Simona a postat un mesaj pe pagina de Facebook a lui Mihai Constantinescu si a postat si o fotografie in care este reprezentat un portret al acestuia. ”Iubirea ta este tatuata in inima mea! Drum lin, ingerul meu!”, a fost mesajul lasat alaturi de fotografia din tineretea artistului . Alaturi de toate acestea, Simona Secrier a mai scris si o poezie, de doua strofe, in care se poate citi clar durerea si dezorientarea resimtite de orice om care isi pierde partenerul de viata.

„Cine sunt eu as vrea sa-ti spun/Dar nu voi sti-o niciodata/Un bulgare de contradictii/Ce nu se va sfarsi vreodata. Cine sunt eu nu stiu nici eu/Un suflet printre stele/M-am ratacit pe-acest pamant/cu gandurile mele”, au fost versurile alese de catre sotia regretatului cantaret pentru a fi postate pe pagina oficiala a acestuia.

Adauga un comentariu