WoW!

Mihaela Tatu, confesiuni despre divortul prin care a trecut

Publicat: 22 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mihaela Tatu confesiuni despre divortul prin care a trecut

Mihaela Tatu a facut recent confesiuni despre viata pe care a avut-o inainte de a fi celebra, dar si despre divortul prin care a trecut. Fosta prezentatoare de televiziune si-a pus sufletul pe tava si a dat un interviu amplu pentru life.ro.

Mihaela Tatu, confesiuni despre divortul prin care a trecut
Mihaela Tatu este cu siguranta una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din Romania. V-o amintiti cu drag de la emisiunile „Viata bate filmul” sau „De 3 ori femeie”. Acum, dupa 20 de ani, Mihaela este trainer, coach si vocea din spatele multor personaje indragite de desene animate.

Viata nu i-a fost intotdeauna usoara, dupa cum povesteste chiar ea in interviul acordat pentru life.ro. Totusi, Mihaela Tatu a fost o luptatoare si a ales intotdeauna calea care ii oferea provocari si oportunitatea de a iesi din zona de confort. Ea a povestit cum si-a lasat postul de contabila pe care il avea la o uzina din Brasov, pentru a lucra la Radio, moment in care cei apropiati nu au sustinu-o.

Cand am plecat din uzina, unde eram contabila si m-am angajat la un radio particular, au innebunit toti ai mei. Aveam 26 de ani. „Sa pleci tu de la serviciul ala caldut! Ce e aia post de radio, ce inseamna particular?”. Tatal Ioanei, crescut intr-o familie traditionalista, nu a inteles nimic din plecarea mea din uzina. De ce am facut-o? Mi-au placut intotdeauna inceputurile”, povesteste Mihaela.

Ea a facut confesiuni si despre divortul de tatal fiicei sale Ioana: „M-am uitat in ochii lui, l-am intrebat daca poate spune „te iubesc”, nu a putut, asa ca am ales sa mergem mai departe. Nu am zis nimic. Ioana avea 16 ani si i s-a parut o idee foarte buna sa divortam. Si tot la ce am tinut a fost sa salvam relatia de prietenie”, a explicat vedeta

Adauga un comentariu