Cancan ultimă oră

Mihai Bendeac a vorbit despre traumele sale din copilărie

Publicat: 09 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Mihai Bendeac a oferit un interviu, în exclusivitate, pentru Antena Stars, în care a vorbit despre cele mai grele momente prin care a trecut, în timpul copilăriei sale. Actorul urmează să lanseze o carte, alături de mama lui, în care și-a pus sufletul pe tavă și a descris cele mai traumatizante episoade de care a avut parte de-a lungul vieții.

Mihai Bendeac este, de departe, unul dintre cei mai cunoscuți actori contemporani din teatrul românesc, atât datorită talentului pe care îl deține, cât și a expunerii TV, grație rolului de jurat în concursul de comedie „iUmor” de pe Antena 1.

Mihai Bendeac și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit despre toate angoasele, problemele personale și intimitățile sale într-o carte care va apărea în curând. Contactat de reporterii Antena Stars, juratul „iUmor” a mărturisit că printre rândurile pe care le-a scris, se numără și una dintre cele mai traumatizante experiențe pe care le-a trăit vreodată în viața sa și care încă îl marchează.

„În mod evident, capitolul care m-a costat cel mai mult este capitolul care se referă la ceea ce astăzi numim bullying. A fost foarte greu, au fost vreo două zile în care am încercat să scriu treaba aia pentru că e o chestie pe care nu am mai revizitat-o la nivel de amănunt de atunci şi până acum. Mama mea ştia despre treaba asta, dar nici ea nu ştia la nivel de amănunt şi mi-a fost foarte, foarte greu să scriu acest capitol şi a fost o experienţă traumatizantă, chiar şi acum, în momentul în care am scris acest capitol. Cred că pe parcursul lui am momente când devin extrem de violent şi de răzbunător vizavi de puştii care făceau treaba respectivă, colegii care făceau treaba respectivă.”, ne-a spus Mihai Bendeac.

Actorul a mai spus ca la momentul respectiv a suferit în tăcere și nu le-a dezvăluit, în totalitate, drama prin care a trecut la școală, părinților săi, pentru că nu știa cum vor gestiona problema. Însă acum, odată cu citirea rândurilor scrise de ei, cei care i-au dat viața au aflat în totalitate tot adevărul.

„E o chestie cu care m-am împăcat, să spun aşa, cu această ocazie, dar nici nu vreau să mai vorbesc despre asta. Eu nu le-am spus alor mei atunci. Cred că există două variante în situaţiile de genul acesta: ori să le spui părinţilor, poate că în mintea mea a fost că ar fi fost ceva umilitor, mama să vină la şcoală să vorbească cu profesorii despre treaba asta. Dacă aş da timpul înapoi, cred că aş răspunde la violenţele respective într-un mod foarte, foarte dur.”, ne-a mai spus actorul.

Adauga un comentariu