Cancan ultimă oră

Mihai Bobonete i-a promis o bătaie lui Florin Dumitrescu: „Îl iau de ciuful ăla…”

Publicat: 23 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mihai Bobonete i-a promis o bătaie lui Florin Dumitrescu Îl iau de ciuful ăla...
Mihai Bobonete i-a promis o bătaie lui Florin Dumitrescu

În cadrul unui nou podcast, pe YouTube, unde l-a avut ca invitat pe Sorin Bontea, Mihai Bobonete i-a promis o bătaie lui Florin Dumitrescu. Actorul vrea să intre în cușcă, însă nu numai cu celebrul bucătar, iar totul fără instrumente de luptă! Ce a mărturisit.


Mihai Bobonete, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori din țara noastră, se înțelege de minune cu Sorin Bontea. Cu ocazia faptului că l-a invitat în cadrul noului podcast de pe YouTube, acesta a abordat mai multe subicte. Cu atât mai mult, i-a promis o bătaie lui Florin Dumitrescu.

Mihai Bobonete vrea să se bată cu Florin Dumitrescu

În timpul discuției pe care o purta cu chef Sorin Bontea, Mihai Bobonete l-a întrebat pe acesta dacă el, alături de alți doi bărbați, ar putea să îi bată pe jurații de la Chefi la Cuțite, pe Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu, dar și pe el, inclusiv.

Cu atât mai mult, Mihai Bobonete vrea ca lupta să fie una „profesonistă” și a ținut să precizeze că Florin Dumitrescu nu poate scăpa de acolo, pentru că îl va lua „de ciuf”.

„Mă gândeam acum, eu, cu Mihai și Costi, fără Văncică, dacă ar fi la bătaie, vă batem pe tine (n.r Sorin Bontea), pe Dumitrescu și pe Scărlătescu? Bătaie, bătaie, adică parte în parte, doar în chiloți, fără instrumente. Și eu zic că vă batem. Să fim într-o cușcă. (…) Îl iau de ciuful ăla pe Dumitrescu. Dacă îi prind părul în alea de la cușcă…”, a mărturisit Mihai Bobonete, în cadrul unui podcast, pe YouTube.

Cum a reacționat Sorin Bontea

În momentul în care Mihai Bobonete l-a întrebat dacă ar avea șanse să îi bată, Sorin Bontea nu a fost atât de sigur de răspuns, spunând că este posibil, dar nu bagă mâna în foc. Când a venit vorba de Florin Dumitrescu, celebrul bucătar i-a spus actorului că „se mișcă repede”.

„Cred că da, nu știu. E posibil. Nu bag mâna în foc, vedem care fuge mai repede, depinde. (…) Vezi că se mișcă repede piticul (n.r Florin Dumitrescu)”, a spus Sorin Bontea.

Cu toții știm că Mihai Bobonete are un spirit mai glumeț și că se înțelege de minune cu jurații de la Chefi la cuțite. Actorul a discutat, alături de Sorin Bontea, mai multe subiecte despre viața lor personală, iar bineînțeles că au mai și glumit.

Adauga un comentariu