Cancan ultimă oră

Mihai Petre revine în lumina reflectoarelor. Dansatorul a primit un nou contract în televiziune

Publicat: 21 ian. 2022
Mihai Petre cu o cămașă neagră
Mihai Petre revine în lumina reflectoarelor, se pare că acesta va participa, în această primăvară, într-un nou show, la Antena 1

Mihai Petre revine în lumina reflectoarelor, se pare că acesta va participa, în această primăvară, într-un nou show, la Antena 1. Postul de televiziune lansează ”Dancing on Ice – Vis în doi”, emisiune de tip concurs în care vedetele vor concura pe gheață, în ritm de dans, alături de patinatori profesioniști.

Mihai Petre a fost dat afară de la ProTV, acolo unde avea contract de jurat pentru emisiunea ”Românii au talent”, iar când pandemia de coronavirus a sosit, el a fost nevoit să își închidă sala de dans. A avut noroc însă că a participat la Asia Express și împreună cu soția sa, Elwira, a reușit să câștige o sumă mare de bani.

Mihai Petre a făcut un pas bine gândit în clipa în care el a ales să participe, alături de Elwira, soția sa, în emisiunea Asia Express, deoarece acest lucru i-a adus acum un nou proiect.

”Dacing on Ice – Vis în doi”” este unul dintre cele mai bine cotate show-uri

Acest formatul ”Dacing on Ice” este bine cunoscut la nivel internațional și are un mare succes. Este unul dintre cele mai bine cotate show-uri de prime-time din Marea Britanie și alte opt țări, printre care se numără Italia și Chile.

Ce rol va avea Mihai Petre în noul show de pe Antena 1?

În cadrul concursului, nouă celebrități vor accepta provocarea ”Dancing on Ice – Vis în doi” și vor patina în direct, în fiecare săptămână, cu partenerii lor profesioniști. Mihai Petre se va afla probabil în juriu și nu este exclus ca și soția lui, Elwira să aibă un rol important, mai ales că s-a bucurat de mare succes la ”Asia Express”.
În fiecare săptămână, cuplurile vor ajuta la ridicarea spectacolului la un nivel cât mai înalt.

Concurenții vor avea momente care vor cuprinde atât mișcări de bază ale dansului pe gheață, cât și elemente artistice. Muzică, culoare, costume fabuloase și coregrafii de dans spectaculoase.

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui!
Adauga un comentariu