BZI LIVE

LIVE VIDEO – Milioane de euro sunt atrași în comuna Miroslava! Dan Niță, primarul comunei aflată în plină dezvoltare, vorbește la BZI LIVE despre investiții, succes și provocări – FOTO

Publicat: 18 feb. 2021

Vineri, 19 februarie 2021, de la ora 13:00, invitat în studioul BZI LIVE va fi Dan Niță, primarul comunei Miroslava, una dintre cele mai bogate comune din România. Primarul comunei va discuta despre realizarea infrastructurii de canalizare și ce vor include investițiile, parcul industrial care reușește să atragă investitori din toată lumea și sute de milioane de euro, cât și Institutul Regional de Medicină Cardiovasculară Iași, proiectul ambițios care urmează să fie construit în comuna Miroslava. De asemenea, aspecte precum educație, sănătate, cultură și alte componente ce formează o comunitate, vor fi discutate în ediția moderată de Roxana Caraiman.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
  • În 6, 7 ani, ajunge Miroslava ca și Floresti de lângă Cluj Napoca ori Popești Leordeni de langa București… Adică o localitate sufocata, trafic greoi, densitate fff ridicata, o sa faci 1 ora jumate pana n centrul Iașului… Toată popu..limea plătește bani grei, majoritatea indatorandu se la bănci, ca peste câțiva ani sa plângă n pumni… Ce parc industrial ca viitorul este munca la domiciliu, teleworking. Cine și permite sa plătească rata la banca nu sta sa dea la baros în fabricile din zona unde se plătește 2000 lei plus bonuri… Zona industriala va sufoca și polua Miroslava…. Va plâng de mila vouă, ăstora de dați 100.000 de mii pe un duplex de auziți besinile vecinului ori peste 60000, 70000 de mii minim (vorbim de euro), într un bloc făcut cu investiții minime, profit maxim…capul face, capul trage, luați va după gogoșile primarului.

Adauga un comentariu