Local

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a semnat la Iași acordul pentru înființarea Institutului de Boli Cardiovasculare | Live VIDEO

Publicat: 28 nov. 2020
Nelu Tătaru la Prefectura Iași
Ministrul Nelu Tătaru se află la Iași pentru a semna acordul de înființare a noului Institut de Boli Cardiovasculare

Sâmbătă, începând cu ora 13, în Sala verde a Prefecturii Iași, ministrul Sănatății, Nelu Tătaru, a semnat acordul privind proiectul Institutului de Boli Cardiovasculare care va fi construit la Iași.

Vezi AICI Live VIDEO de la conferință!

Grigore Tinică, managerul Institului de Boli Cardiovasculare Iași, a semnat alături de ministrul Nelu Tătaru protocolul de colaborare pentru realizarea Institutului Regional de Boli Cardiovasculare care se va construi pe raza comunei Miroslava.

La evenimentul care a avut loc în Sala Verde din Casa Pătrată au mai participat președintele CJ Costel Alexe, primarul Iașului, Mihai Chirica, și primarul comunei Miroslava, Dan Niță.

Vă reamintim că zilele trecute, Consiliul Județean Iași a aprobat încheierea unui protocol cu Ministerul Sănătății, comuna Miroslava și Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof.Dr. George I.M. Georgescu” pentru ridicarea noii unități medicale la marginea orașului. Proiectul a fost inițiat de deputatul Petru Movilă, împreună cu prof. dr. Grigore Tinică.

Acest nou Institut Regional de Boli Cardiovasculare va fi construit în comuna ieșeană Miroslava. Unitatea medicală va fi edificată pe o suprafață de 12 hectare, aceasta urmând a deservi întreaga populație a Regiunii de Nord-Est.

Comentarii
Adauga un comentariu