Cancan

Mioara Roman are din nou probleme de sănătate și a ajuns pe mâinile medicilor

Publicat: 14 iul. 2021
Mioara Roman
Mioara Roman se confruntă cu noi probleme de sănătate și a fost dusă de fiica ei la un nou control neurologic

Mioara, mama Oanei Roman, se confruntă cu noi probleme de sănătate din cauza maladiei de care suferă și a ajuns din nou la spital. Fosta soție a lui Petre Roman a fost diagnosticată cu Parkinson și până de curând fusese internată într-un centru de recuperare. Mai mult, Mioara Roman a suferit și două intervenții chirurgicale în decurs de două luni.

Mioara Roman, în vârstă de 82 de ani, a ajuns din nou pe mâinile medicilor. Mama Oanei Roman suferă de Parkinson, afecțiune caracterizată prin distrugerea neuronilor producători de dopamină – un neurotransmițător extrem de important în realizarea mișcărilor. Starea de sănătate a Mioarei s-a deteriorat treptat în anul 2020. În decursul a două luni, Mioara a suferit două intervenții chirurgicale. A fost operată de colecist, apoi a suferit o intervenție laparascopică pentru îndepărtarea unui punct de grăsime infectat.

Mioara Roman, noi probleme de sănătate

De curând, Mioara Roman a fost externată din complexul de lux în care se recupera. În mai 2021, Mioara a fost externată după o primă lună de tratament. Fiindcă a observat îmbunătățiri, Oana și-a internat mama încă o lună.

A mai făcut o lună de tratament. Cei de aici mi-au explicat că boala de care suferă mama, fiind o boală degenerativă, din păcate nu dă înapoi. Trebuie avut foarte mare grijă ca ea să nu evolueze, ci să stagneze. Pentru asta, în mod constant, periodic, trebuie să vină aici să facă tratamente și proceduri”, spunea pe atunci Oana.

După externare, regula era să mai vină, periodic, odată la câteva săptămâni, pentru anumite proceduri și tratamente care o ajută ca starea ei să nu intre în regresie. Acum, însă, fiica Mioarei și a lui Petre Roman și-a adus mama la un nou control neurologic, deoarece nu se simțea bine.

Am venit cu mama la spital. Din păcate, nu se simte bine. Trebuie să-i facem un control neurologic să vedem ce se întâmplă cu evoluția ei. O să vină și sora mea, ca să fie lângă mine să vedem care e starea mamei și ce e de făcut”, a spus Oana Roman.

Oana Roman este încă afectată de despărțirea părinților

În urmă cu două luni, Oana Roman mărturisea că încă este afectată de ruptura dintre părinții ei. Invitată în emisiunea Xtra Night Show, vedeta TV a spus și care este acum relația dintre Mioara și Petre Roman (74 de ani). Fosta pereche s-a căsătorit în anul 1974 și a divorțat în 2007. În prezent, Petre Roman este căsătorit cu Silvia Chifiriuc (48 de ani). Cei doi formează un cuplu de 12 ani, iar împreună au un fiu, Petrus Roman, care urmează să împlinească 12 ani.

În continuare, despărțirea părinților mei mă afectează. Eu știam că se va întâmpla, problema este cum s-a întâmplat și ce a urmat. Eu nu mi-am imaginat niciodată că o să se ajungă în momentul în care nu își vor mai vorbi niciodată și nu se vor mai întâlni niciodată. Ei nu au mai putut să mențină o relație, măcar de prietenie, el nu a vrut deloc lucrul ăsta, și nu o să îl înțeleg niciodată de ce. Pentru mine a fost o durere foarte mare. S-au mai întâlnit o singură dată, la nunta mea. Pentru mine a fost foarte greu. Mama era singură la o masă, el cu familia lui la altă masă și a fost cumplit de greu pentru mine”, a povestit Oana Roman.

În altă ordine de idei, rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare cu Mioara Roman și cum vor evolua problemele ei de sănătate.

Adauga un comentariu