Cancan ultimă oră

Mirabela Dauer, „supărată” pe Alexia Țalavutis, în direct, la o emisiune: „Te răstorn de pe scaun”

Publicat: 15 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mirabela Dauer supărată pe Alexia Țalavutis în direct la o emisiune Te răstorn de pe scaun
Mirabela Dauer, „supărată” pe Alexia Țalavutis, în direct, la Antena Stars: „Te răstorn de pe scaun”

Mirabela Dauer a fost invitată în emisiunea Star Matinal e pe val, difuzată pe Antena Stars, dar un gest al Alexiei Talavutis a supărat-o pe celebra artistă.
În emisiunea Star Matinal e pe val, Mirabela Dauer a vorbit despre legătura cu Denis Ștefănescu, „vocea de aur a Babadagului”, dar i-a și atras atenția Alexiei Țalavutis pentru că aceasta i se adresa folosind pronume de politețe, cu toate că artista i-a cerut să nu mai facă acest lucru.

Mirabela Dauer i-a atras atenția Alexiei Țalavutis, în direct, la Antena Stars

Mirabela Dauer a fost invitată la Antena Stars împreună cu Denis Ștefănescu, supranumită „vocea de aur a Babadagului”.

Cele două au o legătură strânsă, după ce în urmă cu mai bine de 30 de ani, Mirabela Dauer a luat-o sub aripa sa, considerând că are potențial. Totuși, Denis a vrut să se axeze pe viața de familie și s-a retras din cariera artistică.

Recent, ele s-au întâlnit și au reluat prietenia din punctul în care o lăsaseră, iar acum se bucură din plin de timpul petrecut împreună.

„Ne-am regăsit după 32 de ani. Pentru mine este foarte important că a acceptat să exist în viața ei și a revenit în viața mea.

Mi-a schimbat în trei săptămâni existența extraordinar. Am avut un eveniment în București și acolo ne-am regăsit. u vrei să știi ce emoții am avut, două săptămâni nu am dormit. Și a venit Roberta și mi-a zis, ‘Mira este plină de emoții’”, a povestit Denis Ștefănescu la Antena Stars.

Mirabela Dauer: „Te răstorn de pe scaun”

În timpul discuției, Alexia Țalavutis, co-prezentatoarea emisiunii Star Matinal e pe val a vrut să-i pună o întrebare Mihaelei Dauer, însă i s-a adresat cu „dumneavoastră”, iar acest lucru nu i-a plăcut deloc celebrei cântărețe în vârstă de 75 de ani.

„Din respect, să vă explic. Eu v-am visat. Am visat că m-ați dus în America și m-ați prezentat tuturor prietenilor dumneavoastră, printre care era și tatăl lui Bruno Mars. Iar eu, cu ajutorul dumneavoastră, am cântat cu Bruno Mars”, i-a explicat Alexia.

Chiar și Dima Trofim a intervenit și i-a spus colegei sale că solista nu este adepta unei astfel de adresări, însă imediat după, Alexia a făcut aceeași greșeală.

„Dacă mai îmi zici dumneavoastră, te răstorn de pe scaun”, a glumit Mirabela Dauer.

Adauga un comentariu