Cancan

Mircea Radu a părăsit România. Cum arată astăzi fostul prezentator al emisiunii din dragoste

Publicat: 23 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mircea Radu a părăsit România. Cum arată astăzi fostul prezentator al emisiunii din dragoste
Mircea Radu a luat o pauză de televiziune și se dedică unor proiecte personale

Puțină lume știe că Mircea Radu a părăsit România și se află în prezent într-o binemeritată vacanță în Dubai unde încearcă tot felul de experiențe inedite. Îndrăgitul prezentator TV a dispărut de ceva vreme din atenția publică intrând într-un con de umbră. Cu toate acestea, chiar dacă a renunțat la proiectele profesionale, Mircea Radu se dedică în totalitate unor activități strict personale.

Mircea Radu a dispărut din atenția publică, și aceasta deoarece a dorit să ia o binemeritată pauză. Ultimul său proiect de televiziune, înainte de a intra într-un con de umbră, a fost realizat la TVR, în perioada 2019-2020, și s-a numit „Down the road. Aventura”. Și totuși, de atunci, multe s-au schimbat în viața lui, un prim pas fiind mutarea din București.

Cum arată astăzi Mircea Radu

Chiar dacă anii au trecut, Mircea Radu pare neschimbat. Omul de televiziune care a decis să pună pe pauză munca sa în slujba telespectatorilor ține legătura cu fanii săi prin intermediul rețelelor de socializare. Pe lângă plăcerea de a se plimba, realizatorul tv are grijă să se mențină în formă și iese la alergat ori de câte ori are ocazia.

Așa am aflat că anul acesta Mircea Radu s-a plimbat prin toată țara și a vizitat cele mai importante obiective turistice din România. Vedeta tv a fost în marile orașe ale țării, a vizitat Bucovina, a fost la Colibița, în zonele de munte ale țării, iar mai apoi a făcut o vizită și fraților de peste Prut. Lui Mircea Radu îi place să imortalizeze locuri și momente, pe care le împărtășește și urmăritorilor de pe rețelele de socializare.

Mircea Radu are un blog care se numește „Oameni, locuri și fotografii”, iar acolo vorbește despre tot ce vizitează, despre mâncăruri, băuturi și muzică, despre oameni și lucruri fără de care nu se poate trăi.

Mircea Radu a părăsit România și se află în Dubai

Cea mai nouă destinație bifată de către Mircea Radu este Dubai. Acolo se află acum îndrăgitul prezentator tv care a postat deja pe contul de Instagram câteva poze, a fost în Safari și a făcut și un articol pe blog în care a scris despre această experiență. Însă nu mulți sunt cei care știu că Mircea Radu s-a mutat din București și locuiește în orașul Piatra Neamț. Din 2019, omul de televiziune a luat această decizie împreună cu soția sa, și pare că îi priește. Piatra Neamț este orașul natal al soției lui Mircea Radu, Raluca.

Acolo, fostei vedete tv îi place să grădinărească, dar are și o pepinieră cu tot felul de copaci. Evident, nu aceasta este activitatea lui de bază. În plus, Mircea Radu mai oferă și consultanță persoanelor juridice.

„Nu sunt genul pretenţios, aşa că mi-am exercitat foarte bine meseria în ultimele luni şi online, aproape exclusiv. Am oferit unor persoane juridice sfaturi privind imaginea lor publică şi cred că şi în anii ce vor veni voi continua să fac asta”, a precizat Mircea Radu.

Întrebat despre o posibilă întoarcere în televiziune, Mircea Radu, care momentan a părăsit România pentru Dubai, a spus că își dorește să fie crezut atunci când spune că nu îi este dor de televiziune.

Adauga un comentariu