Cancan

Mirela Vaida a scăpat de soacră şi s-a dus direct la salonul de masaj: ”Are mâini de aur. A venit din Indonezia”

Publicat: 22 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mirela Vaida a scăpat de soacră şi s-a dus direct la salonul de masaj Are mâini de aur. A venit din Indonezia
Mirela Vaida a scăpat de soacra şi s-a dus direct la salonul de masaj: ”Are mâini de aur. A venit din Indonezia”

 

Weekendul care a trecut a fost unul plin pentru Mirela Vaida şi familia sa. Vedeta TV împreună cu soţul ei au aniversat 11 ani de la căsătorie. După ce a petrecut cu familia, Mirela Vaida a scăpat de soacră, care între timp a plecat la Cluj, şi s-a dus direct la salonul de masaj. Experienţa de la salon a fost împărtăşită fanilor ei.

Mirela Vaida a avut un weekend plin în familie. A vizitat-o soacra, plus că s-a pus pe făcut mâncare, iar din imaginile postate pe Instagram se vede clar că prezentatoarea de la Acces Direct chiar se pricepe şi în bucătărie. Dar a avut un of, pe care l-a rezolvat chiar în prima zi a săptămânii. A apelat la cineva venit din Indonezia.

Mirela Vaida a scăpat de soacră şi s-a dus direct la salonul de masaj

Pentru că i-a fost dor de un masaj bun, Mirela Vaida, că din puşcă, a plecat de acasă şi la salon s-a oprit. Ştia şi cine o să facă o treabă excelentă. A împărtăşit totul cu fanii ei.

”Weekendul trecut a fost… greu!! Fără bonă, dar cu soacra la mine, într-o scurtă vizită! Abia am aşteptat să se facă luni şi să plec de acasă!! La masaj de relaxare, direct!!! Hahaa! Pentru astfel de situaţii şi nu numai, v-o recomand pe Sari de la @lotusspabucuresti ! A venit tocmai din Indonezia ca să mă facă bine!!! Şi mă face!! Credeţi-mă!! Are mâini de aur şi energie din aia bună, din Orient!! Va puup! Diseară pleacă soacra! Nu în Indonezia! Numa’ aci, la Cluj!”, a învârtit cu dibăcie mesajul pe Instagram Mirela Vaida.

Mirela Vaida, 11 ani de căsnicie

Mirela şi Alexandru Vaida au aniversat 11 ani de când s-au căsătorit! Prezentatoarea a dezvăluit tuturor cum a sărbătorit specială zi şi i-a transmis un mesaj public soţului ei. Nu înainte de a pregătit reţete tradiţionale pentru întreaga familie care era plecată în oraş. Dintre cratiţe, Mirela a făcut poza magică şi a urcat totul pe Instagram. Plus mesajul: “La mulţi ani!”.

“Astăzi, împlinim 11 ani de căsnicie!!! 19.09.2009!! A plecat familionul în oraş, la cumpărături! Eu am rămas să sărbătoresc cum ştiu mai bine: la cratiţă!! Aşa că vă aştept la masă: supă de fasole verde, supă de găluşte, tocăniţă de cartofi cu afumătura, orez cu pui şi ciuperci!! Hai, la mulţi ani!!!! Tocmai mi-am pus un pahar de vin alb cu 3 cuburi de gheaţă!! Va puup!”, a scris Mirela Vaida în dreptul fotografiei.

Mirela Vaida nu şi-a trimis copiii la grădiniţă şi critică autorităţile

Mirela Vaida, realizatoarea emisiunii Acces Direct, nu şi-a trimis copiii la grădiniţă în prima zi a noului an şcolar şi critică autorităţile.

„Nu i-am trimis la grădiniţă pentru că am tot urmărit ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni şi pare că ne-a luat pe nepregătite tot ce s-a întâmplat, nu mai vorbim de lipsa de comunicare, despre mesajele haotice, nu mai vorbim despre dezorganizarea generală şi, aseară, eu împreună cu soţul meu am decis să nu ne trimitem copiii la grădiniţă pentru că pe noi nu ne-a convins orice autoritate publică că ei (n.r. copiii) vor fi în siguranţă“, a declarat Mirela Vaida.

Vedeta de la Antena 1 susţine că „pandemia i-a luat pe nepregătite“ pe guvernanţi şi de aceea nu s-au primit măştile, tabletele şi manualele.

„Copiii nu îi am la o grădiniţă privată, ci la una de stat într-o comună din judeţul Ilfov, una renumită, o comună mare. Din lipsă de bani, că înţelegem că nu sunt bani niciodată, mai ales acum în pandemia asta care ne-a luat total pe nepregătite, noi nu avem un asistent medical sau un medic care să trieze copiii la intrare. Vorbesc la nivel general: nu s-au primit nici măştile mult promise, nici tabletele mult promise, nu s-au primit nici măcar manualele care lipsesc la foarte multe clase, nu s-au realizat nici minimele condiţii de siguranţă“, precizează Mirela Vaida.

Adauga un comentariu