Cancan

Monica Ghiurco are o biografie impresionantă. Cum a ajuns aceasta o jurnalistă de succes

Publicat: 21 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Monica Ghiurco are o biografie impresionantă. Cum a ajuns aceasta o jurnalistă de succes
Monica Ghiurco este una dintre cele mai apreciate jurnaliste din România.

Puțini sunt cei care știu că frumoasa Monica Ghiurco are o biografie impresionantă. Ziarista de la TVR are o experiență vastă în televiziune și a avut parte de provocări pe plan profesional.

Monica Ghiurco are un CV uluitor, fiind extrem de activă și implicată în problemele socio-politice. Celebra vedetă a abordat de-a lungul carierei subiecte controversate pe teme economice și politice. Iată cum a ajuns aceasta o jurnalistă de succes.

Monica Ghiurco are o carieră de succes și o biografie impresionantă

Jurnalista de la TVR Monica Ghiurco are o experiență de peste 20 de ani în televiziune. Aceasta a fost protagonista unor controverse în spațiul public după ce a realizat reportaje prin care a scos la iveală ilegalitățile din sistemul economic și politic românesc.

Frumoasa Monica Ghiurco este doctor în științe economice internaționale, fiind absolventa unui master în Securitate și Apărare  Națională la Universitatea Națională de Apărare „Carol I” din București. 

Puțini sunt cei care știu că ziarista de succes Monica Ghiurco a profesat ca asistent universitar în Departamentul de Relații Economice Internaționale din București. 

În perioda studenției, aceasta a descoperit pasiunea pentru jurnalism și a debutat la Radio Contact din Cluj Napoca, apoi la scurt timp a primit postul de reporter. După ce s-a remarcat pe postul de reporter, aceasta a devenit redactor și prezentator, iar din anul 2013 este jurnalist de succes la TVR.

Dincolo de cariera uluitoare în televiziune, jurnalista Monica Ghiurco a fost protagonista unor scandaluri de amploare după ce s-a luptat pentru șefia TVR. Extrem de ambițioasă și sinceră, aceasta i-a adresat replici dure Doinei Gradea, cu care s-a duelat pentru ocuparea postului de președinte director TVR.

,,Da, vreau să conduc TVR pentru publicul care are dreptul să beneficieze de un serviciu public la standarde internaționale. Mai ales în asemenea vremuri grele. Eu nu aș conduce cu oameni care îi consideră pe subalterni niște expirați profesional. Nu mi-aș hărțui proprii salariați prin exercițiul abuziv al drepturilor procesuale. Da, doamnă, vreau, pentru că pot și știu. Spre deosebire de dumneavoastră, ale mele diplome și atestate de studii sunt publice.”, a declarat la vremea respectivă Monica Ghiurco.

O altă prezentatoare de succes din showbiz-ul autohton este Monica Dascălu. Frumoasa vedetă are o carieră de succes în televiziune și este apreciată de public.

Cum a ajuns Monica Ghiurco o jurnalistă de succes

Cu toate că este doctor în științe economice frumoasa jurnalistă Monica Ghiurco și-a urmat pasiunea pentru televiziune încă din perioada studenției. Extrem de activă și implicat în problemele societății, aceasta și-a dorit să fie o voce puternică în presa autohtonă.

În anul 2001, Monica Ghiurco și-a încercat norocul la un concurs pentru postul de redactor și prezentator, iar succesul a fost garantat. După ce a promovat examenul dificil, aceasta a obținut primul post în televiziune. 

,,Încă din prima zi de muncă în TVR am fost trimisă pe teren, direct la Palatul Victoria, de unde am intrat în Telejurnalul de seară cu o relatare live după ședința de Guvern. Adică am început în forță, pentru că îmbinam în mod fericit, cred eu, munca de reporter cu cea de prezentator. În scurt timp am intrat și la prezentarea Telejurnalului din weekend, pentru că în restul săptămânii făceam teren ca reporter acreditat la Guvern.”, a mărturisit Monica Ghiurco. 

Din acea perioadă avea să cunoască succesul pe plan profesional, iar reușitele în carieră au fost din ce în ce mai multe.

,,În 2016 am candidat pentru Consiliul de Administrație al TVR din partea salariaților și am câștigat încrederea colegilor, iar de atunci sunt la al doilea mandat în CA și încerc să fac lucrurile să funcționeze mai bine pentru televiziunea publică și din această postură. Nu am renunțat nici o clipă la munca de jurnalist, realizez și prezint emisiuni și documentare, fac și acum teren.”, a declarat frumoasa jurnalistă.

Extrem de activă în spațiul public este și prezentatoarea de știri Alessandra Stoicescu. Aceasta are o experiență vastă în jurnalism și se declară împlinită pe plan personal și profesional.

Monica Ghiurco este una dintre cele mai apreciate jurnaliste din România. Cu o carieră impresionantă în televiziune, aceasta se bucură de celebritate și de admirația publicului autohton.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Adauga un comentariu