National

Monica Pop, despre situația epidemiologică din România: „Ce motiv au cei care conduc să pună în față numai ce este negativ?”

Publicat: 01 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Monica Pop despre situația epidemiologică din România Ce motiv au cei care conduc să pună în față numai ce este negativ
Dr. Monica Pop, fostul manager al Spitalului de Oftalmologie din București

Duminică, 1 noiembrie, la Antena 3, medicul Monica Pop, managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din București, a vorbit despre faptul că pandemia provocată de noul coronavirus evidențiază doar elementele negative, însă nimeni nu scoate la lumină și lucrurile pozitive.

Monica Pop a arătat că în fiecare zi sunt prezentate cazurile de infectare cu SARS-CoV-2, însă sunt omise vindecările ce au loc zilnic.

”Eu am o întrebare. De ce a a ajuns un virus să conducă lumea? Din ce motiv această pandemie dacă există așa cum e descrisă scoate numai aspectele negative. De ce? Ce motiv au cei care conduc să pună în față numai ce este negativ.

Decesele în România sunt în general, neavând nicio legătură cu această epidemie, cam 650-700 de decese în 24 de ore. Asta este rata de mortalitate în România, în general. Au murit 100 de COVID. Doamne Ferește! Bine era să nu moară niciunul, dar e o rată care nu e foarte mare la scara deceselor care există într-o țară ca a noastră. Mai este o problemă.”, a spus Monica Pop.

Medicul a punctat că 85% din pacienții infectați s-au vindecat fără tratament sau cu tratamente ușoare.

„Toată lumea vorbește numai despre nenorociri și despre previziuni sumbre și nu spune nimeni că 85% din bolnavii aceștia s-au vindecat, unii dintre ei fără niciun fel de tratament, sau cu tratamente ușoare”, a spus Monica Pop. în exclusivitate la Antena 3.

Medicul Monica Pop, revoltată de modul în care sunt tratați pacienții non-COVID-19

Managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din București, Monica Pop, este revoltată din cauza faptului că pacienții, care nu sunt infectați cu noul coronavirus și suferă de boli grave sunt tratați cu indiferență și condamnați la moarte. Medicul acuză autoritățile de discriminare și cere ca toți pacienții să fie tratați la fel.

„DISCRIMINARE! CINE ARE DREPTUL SA HOTARASCĂ PRIORITATE PT. BOLNAVII Covid in FATA CELORLALTI, UNII CU BOLI GRAVE SI ȘĂ-I ,CONDAMNE LA MOARTE?! TOTI AU ACELASI DREPT LA SANATATE! PRIN CONSTITUTIE! JURAMINTUL, DAR SI LEGEA, CER SA TRATĂM TOTI OAMENII BOLNAVI, FARA NICI O DISCRIMINARE, NU DOAR PE CEI AFECTATI DE VIRUS!”, scrie medicul Monica Pop.

Monica Pop: „Prioritate trebuie sa aibă orice om bolnav!”

Medicul Monica Pop afirmă că majoritatea pacienților infectați cu noul coronavirus s-au vindecat, fără să aibă nevoie de tratament, ci doar de supraveghere. Ea spune că ceilalți pacienți nu au prioritate în spitale și, din această cauză, decedează, cu toate că și ei cotizează la asigurările de sănătate. Monica Pop crede că vor muri mai mulți pacienți din alte cauze, decât de COVID-19.

„85% din bolnavii Covid s-au vindecat, multi, chiar si fara a fi necesar vreun tratament! Doar supraveghere!

Pe cînd pacientii cu boli grave își pierd sigur viata in lipsa tratamentului adecvat pentru bolile respective.

In plus si ei platesc asigurari de sanatate! Cum sa nu fie tratati?! Prioritate trebuie sa aibă orice om bolnav, nu doar cei Covid! Altfel, vor muri mult mai multi decit cei cu Covid! Au murit deja, destui, altii s-au agravat, neprimiti la timp la tratamente!”

Adauga un comentariu