Actualitate

Monica Pop, reacție dură pe Facebook: „Hienele abia au așteptat să scrie o mizerie neadevărată!“

Publicat: 22 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Monica Pop reacție dură pe Facebook Hienele abia au așteptat să scrie o mizerie neadevărată
Monica Pop, managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală

Monica Pop, managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală, a reacționat dur pe pagina ei de Facebook după ce în presă au apărut informații că boala ei ar fi recidivat.

Monica Pop a declarat într-o emisiune TV că vine de la tratament, pe care îl face în urma unui cancer de colon depistat cu aproximativ 7 ani în urmă. În urma declarației, în presă au apărut informații că boala medicului a recidivat.

Informațiile au stârnit furia managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală, care a reacționat.

„Sunt bine! Oribila dorință josnică de audiență pentru unii din media! Minciuni, scoateri din context, interpretări după interes, crasă dezinformare! Și jignitoare, dar nu le pasă! Iar când e vorba despre sănătate și viață, e incalificabil! Cu câtă lipsă crasă de profesionalism „anunță” așa ziși jurnaliști, care numai de calitate îndoielnică pot fi, din moment ce habar n-au despre o situație pe care, cică, o descriu, că eu aș avea din nou probleme cu boala!

Poate că unii așa ar vrea să fie! Oribil! Dar, pentru cei pentru care eu reprezint ceva, care țin la mine, prieteni, apropiați, pacienți foști, actuali și viitori, colegi, oameni de bine, anunț pe această cale că SUNT BINE ȘI CĂ NU AM ÎNTRERUPT TRATAMENTUL de ANI de zile, pentru că așa este schema, nu pentru alt motiv, oribil inventat numai de ei! L-am făcut mereu, periodic, conform indicațiilor“, a scris Monica Pop pe pagina ei de Facebook.

Monica Pop: „Nu mor caii când vor câinii!

Managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală susține că a vorbit public despre boala pe care a avut-o pentru a-i încuraja și pe alții și că nu se aștepta ca „hienele“ din presă au scris o „mizerie neadevărată“.

„Dar în tot acest timp, am avut o viață normală, ca și înainte, atât profesională cât și acasă! Nu am ascuns niciodată nimic legat de acest aspect. Am ales să fac public despre boală pentru a încuraja pe cei afectați și pentru a combate afirmațiile unor moderatori lipsiți de cunoștințe, dar și de suflet, care descurajează oribil pacienții cu această boală, numind-o, oribil, „necruțătoare” „neiertătoare” sau chiar și „letală”! Când ar putea perfect înlocui aceste cuvinte crunte cu ” boală severă”, „boala gravă”! etc. Nu le pasă deloc că pot zdrobi suflete și speranțe!

Când spui că boala e necruțătoare, pacientul, și așa afectat și psihic, (e și normal), se gândește că oricum va muri dacă așa a spus nu știu care la TV! Și cade moral, e descurajat și abia atunci poate” cădea” de tot! Atitudine urâtă și nepermisă pentru cei care se pretind reprezentanți ai mediei! Arată incultură crasă și răutate! Fac mult rău și sunt convinsă că ei știu asta, dar, nu le pasă! Deloc! Audiență să fie! Cu orice preț!

Marți seara, 19.01, în emisiunea de la Antena 3 am spus ca vin de la tratament perfuzie, bineînțeles că era adevărat (e periodică), pentru a explica unul din motivele pentru care nu mă vaccinez (Dr. Rafila a și spus acolo că pacienții oncologici, sub tratament, nu se vaccinează. Dar am și altul – șoc anafilactic în antecedente) și pentru a explica de ce am mască în platou! În niciun caz nu pentru altceva! Dar HIENELE abia au așteptat să scrie o mizerie neadevarată, ceva tragic, unii din ei, din păcate, la care chiar nu mă așteptam! Cei care chiar țin la mine să fie liniștiți! Le mulțumesc pentru mesajele de suflet Nu mor caii cind vor CÂINII!”, a mai scris Monica Pop pe pagina sa de Facebook.

Încă face ședințe de chimioterapie

Medicul Monica Pop a povestit în emisiune că încă mai face şedinţe de chimioterapie, după aproximativ şapte ani de la depistarea cancerului care i-a afectat colonul.

„Vin de la perfuzie. Şi vă rog frumos să nu spuneţi ceva ce nu ştiţi. Niciunul, niciodată. Sunt persoane oncologice care fac acest tratament toată viaţa, atât cât o au. Eu am întrebat cât timp mai fac şi mi-au spus ani şi ani. O să vedem”, a spus Monica Pop, arătând şi locul de lângă umăr unde avea semnul de la perfuzie.

Adauga un comentariu