Cancan

Monica Tatoiu, dezvăluiri despre un fost iubit. Vedeta recunoaște că l-a băgat în spital de la prea multă pasiune

Publicat: 27 mai 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Monica Tatoiu dezvăluiri despre un fost iubit. Vedeta recunoaște că l-a băgat în spital de la prea multă pasiune
Monica Tatoiu a avut o tinerețe zbuciumată și pasională

Cunoscuta afaceristă Monica Tatoiu rupe tăcerea și face dezvăluiri despre un fost iubit din tinerețea ei zbuciumată și neliniștită. În vârstă de 67 de ani, aceasta este îndrăgită de public datorită inteligenței, carismei, dar și felului ei de a fi. În plan personal, Monica Tatoiu s-a căsătorit de trei ori, cu actualul soț fiind de mai bine de 40 de ani.

Monica Tatoiu nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Celebra femeie de afaceri este extrem de îndrăgită de public datorită transparenței de care a dat dovadă întotdeauna. Ea nu s-a ferit niciodată să spună lucrurilor pe nume, indiferent de situație. Acum, fosta profesoară de matematică a făcut noi dezvăluiri picante despre viața sa amoroasă, potrivit Ego.

Monica Tatoiu, dezvăluiri despre un fost iubit

Mai are nevoie Monica Tatoiu de vreo prezentare? În vârstă de 67 de ani, ea este, fără doar și poate, una dintre cele mai de succes afaceriste de la noi din țară. Publicul o îndrăgește datorită inteligenței sale, carismei, dar și datorită felului ei de a fi.

De-a lungul timpului, vedeta a oferit detalii inedite despre viața ei. Toată lumea îi știe trecutul, dar se pare că fosta profesoară de matematică încă mai are de spus povești.

De curând, Monica Tatoiu a oferit noi detalii picante din viața ei amoroasă, în podcastul moderat de Damian Drăghici. Femeia de afaceri a mărturisit că în trecut a avut un iubit pe care l-a băgat în spital de la prea multă pasiune. Celebra pensionară a povestit, fără perdea, că bărbatul a fost la un pas de a rămâne „fără obiectul muncii” în timpul unei partide de amor.

„Eu eram băiețoasă, nu eram eu cu dansul, cu astea. Îmi plăcea între băieți. Mi-am descoperit sexualitatea și era altceva atunci. Am descoperit pasiunea. Eu când mă aprindeam… săracul Păun, aveam un iubit pe care l-am băgat în spital de la prea multă pasiune.

Și acum, când ne vedem, îl întreb dacă mai ține minte ce i-am făcut, că avem amândoi 68 de ani. Spune că într-un acces de pasiune puteam să-l las fără obiectul muncii”, a dezvăluit Monica Tatoiu.

Afacerista nu și-a înșelat soțul niciodată

În cadrul unui interviu acordat în urmă cu ceva timp, pentru Fanatik, fostul cadru didactic a vorbit și despre relația pe care o are cu Victor Tatoiu. Cei doi sunt împreună de mai bine de patru decenii și au împreună un fiu, care poartă numele tatălui său.

Întrebată dacă a călcat vreodată strâmb în timpul relației cu actualul soț, Monica Tatoiu a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri.

„Sunt cu Victor din 2 ianuarie 1983. Nu m-am mai uitat… nu, mint! După ce s-a născut copilul nu m-am mai uitat după alt bărbat. Pe Victor nu l-am înșelat niciodată. Pe ceilalți, evident. Nu am fost prinsă niciodată.

Noi nu ne certăm. Vă dați seama, după 38 de ani de căsnicie… nu ne mai certăm, dar avem viziuni diferite în ceea ce privește politica, iar aici nu putem ajunge la un numitor comun”, a încheiat Monica Tatoiu.

Comentarii
  • Epava asta are doar 67 de ani? Eram sigur că a depășit suta, după cum arată! Nu mă îndoiesc însă că nu mai este mult și matusalemica se va dezbrăca și va veni în curul gol la televiziune și va băga în sperieți fiii patriei. Domne, mare-i grădina!!!

Adauga un comentariu