Cancan ultimă oră

Narcisa Moisă, la cuțite cu soțul după ce a fost înșelată. Aceasta a făcut publice imaginile care dovedesc infidelitatea

Publicat: 27 ian. 2021
Yoannes și Narcisa Moisa

Se iubeau și se susțineau necondiționat, iar vestea despărțirii lor a căzut ca un trăsnet. Narcisa Moisă și soțul ei au ajuns la cuțite, după ce artista a făcut publică infidelitatea lui Yoannes.

În urmă cu puțin timp, Narcisa Moisă a aflat că soțul îi este infidel. Rănită în orgoliu, bruneta a recurs la un gest extrem și a vrut cu orice preț să-l denigreze pe Yoannes. Așa că a decis să publice un filmuleț cu fostul ei partener de viață în timp ce acesta își făcea de cap cu amanta sa.

Cei doi se aflau în așternurui și se sărutau cu patimă. Potrivit Narcisei, femeia era amanta soțului ei de aproximativ un an și jumătate.

”Narcisa s-a supărat îngrozitor după ce a aflat că Yoannes are amantă. De aceea s-au și despărțit, nici nu mai vrea să audă de el. Se gândește chiar dacă să îl mai lase să își vadă copiii”, a declarat o apropiată de-ale Narcisei.

Yoannes și amanta

Yoannes a făcut anunțul despărțirii

Yoannes, soțul Narcisei Moisa, a postat pe contul lui de Facebook un mesaj prin intermediul căruia le-a mărturisit fanilor săi faptul că el și cântăreața nu mai formează un cuplu.

Deranjat de filmările în care apărea în compania altei femeie și pe care, de altfel, le-a făcut publice chiar soția lui, Yoannes a spus lucrurilor pe nume.

„Relația mea cu Narcisa s-a încheiat. O sa avem o relație strict profesională. Nu suntem nici primii, nici ultimii care se despart. O sa ma ocup in continuare de imaginea ei, cum o fac de atâția ani, pentru ca dacă nu eram eu… ea canta tot in parc la Botoșani. Am rămas buni prieteni, o sa ne creștem copiii la cel mai frumos mod posibil. Doar ca nu mai locuim împreuna.

Nu ne a fost spart nici un cont, ea mi-a luat telefonul și a făcut acele postări pe care nu trebuia sa le facă… Orice bărbat mai greșește, dar ea a vrut sa ne spălam rufele in public, ceea ce m-a deranjat foarte tare și m-a determinat sa iau aceasta decizie. Oricum voiam de mult sa iau decizia asta ca nu prea mai mergea relația. Sincer sa fiu, era un fel de relație toxica… așa ca ii mulțumesc lui Dumnezeu ca s-a întâmplat așa” a spus soțul Narcisei Moisa.

Adauga un comentariu