Bursa Barfelor

Negocieri pentru zona din influență de la Aeroportul Iași

Publicat: 17 mart. 2021

Babele bârfitoare rămân în zona politică de Bahlui și vin cu o ultimă șopârlă scoasă de useristul Mariusică Brobodea. Fostul gălbejit, mătrășit de filiala liberală, încearcă să facă o combinație pe la hangarele cu avioane de la marginea orașului. Cică trage ceva sfori ca să-și bage un om de încredere pe la consiliul de administrație ca să-i dea raportul zilnic. Ștacheta a fost ridicată chiar la postul de președinte al consiliului, moment în care usereul ar putea bloca toată activitatea aeroportuară dacă apare vreo toană.

Ce nu știe Mariusică Brobodea e că schema e deja fumată în mediul politic și s-au cam dus vremurile alea în care se făceau numiri pe furiș. Oricum, Marius Brobodea se laudă și cu astfel de intenții, cine pune botu’, bine, cine nu, la fel de bine. Babele nu vor sta relaxate și vor urmări mișcările de la aeroport, pentru că acolo este ceva cașcaval… și mulți șobolani pe margine.

Comentarii
  • Vai de capu lor!Management zero datorii la contractanti de ordinul miliardelor.Vor sa desfiinteze Djpp ca sa nu mai plateasca datoriile la bietii angajati care fac serviciul in frig si ploi iar ei stau la caldurica.Iar sefii Djpp profita si cheltuie banii aiurea.Mafioti!

Adauga un comentariu