Cancan ultimă oră

Neti Sandu a vorbit despre iubitul său: „E foarte greu să conviețuiești, în general”

Publicat: 29 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Una dintre cele mai longevive prezențe din media, care și-a păstrat aceeași imagine în ciuda trecerii anilor, este Neti Sandu. Aceasta deși este cunoscută de toți românii a fost mereu extrem de discretă cu privire la viața sa personală.

Neti Sandu a fost prezentă recent în cadrul unui podcast realizat de Horia Brenciu. Aceasta a vorbit despre viața sa personală și a făcut dezvăluiri cu privire la persoana care a ghidat-o către astrologie.

„Pasiunea a venit de la faptul că bunicul, care era penticostal, voia ca cineva să urmeze pe linia asta… Mama nu a vrut, tata nici atât. Apoi m-au dat pe mine să servesc eu. E adevărat că mă duceam și cântam în cor, spuneam poezii. Acolo mi-am început cariera, dacă vrei. Și bunicul, care avea doar trei clase, care e foarte gospodar și sănătos la minte, a intrat în religia asta și așa a murit. Foarte mulți au ieșit de acolo pentru că nu s-au regăsit. Eu nu am avut o ramură religioasă. Eu am o relație cu mine.

Eu aici îl caut, am fost și eu la biserică. Eu nu înțelegeam ce îmi spunea bunicul. El spunea următorul lucru: Viața asta nu trebuie trăită pentru că există promisiunea de după. Eu nu înțelegeam. Am citit Biblia, am întrebat, am conspectat și tot așa. Eu nu înțelegeam în ce crede. Eu nu pricepeam. Atunci m-am apucat să citesc toată literatura universală, toată filosofia pământului. Apoi, când am văzut că nu mă mulțumesc nici cu parcurgerea tuturor filosofiilor acestui pământ, am zis că trebuie să caut altundeva”, a povestit prezentatoarea horoscopului de la Pro TV.

Ce a răsouns Neti Sandula întrebarea ”Ești îndrăgostită?”

De asemenea Neti Sandu a vorbit în cadrul podcast-ului despre relațiile sale.

„Eu nu vreau să stau cu cineva doar pentru că nu pot să stau singură. Aici e problema cu dependențele! Tu întâi trebuie să-ți rezolvi aceste dependențe și, dacă este loc să intre cineva în viața ta, să intre (…) Trebuie să fie o complementare. Eu văd o prietenie, o relație, eu altfel văd trăitul cu cineva. Nu cu ia și tu, fă și tu piața, da, se fac și astea, dar la alt nivel”, a spus Neti Sandu.

„Eu te înțeleg perfect. Eu m-am căsătorit la 40 și ceva de ani și vreau să spun că poate mi-a folosit faptul că m-am căsătorit la această vârstă. Într-adevăr, o dragoste mai matură parcă este o cale sentimentală mai sigură. Nu spun că dragostea de tinerețe nu ajută.”, a spus Horia Brenciu.

„E foarte greu să conviețuiești, în general. Dar am experimentat trăitul în doi. Mi-a plăcut. Am stat zece ani. Da. A fost așa cum am avut eu nevoie. Ideea este că trebuie să te completezi. Multe lucruri pe care le faci să fie admirate, aprobate de partener și tu să ai tot timpul ce să admiri”, a adăugat Neti Sandu.

Imediat după, Horia Brenciu a întrebat-o: „Ești îndrăgostită acum?” Răspunsul acesteia a fost: „Nu.”

Adauga un comentariu