Cancan

Neti Sandu, greu de recunoscut nemachiată. Cum arată prezentatoarea rubricii horoscop naturală

Publicat: 12 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Neti Sandu greu de recunoscut nemachiată. Cum arată prezentatoarea rubricii horoscop naturală
Puțini știu cum arată Neti Sandu nemachiată

Puțini știu cum arată Neti Sandu nemachiată. De peste 26 de ani, aceasta prezintă rubrica horoscop de la Pro TV și arată fabulos în fața camerelor de filmat. Cu toate acestea, în viața reală lucrurile diferă. Chiar dacă trecerea timpului își lasă amprenta asupra ei, Neti Sandu nu are de gând să apeleze la operații estetice.

Neti Sandu s-a născut pe data de 25 noiembrie 1958. Chiar înainte de a-și începe cariera în televiziune, s-a despărțit de partenerul de la acea vreme. Deși este o persoană publică, păstrează distrecția cu privire la viața personală. A fost căsătorită la 24 de ani, însă mariajul a fost de scurtă durată. Regretă că nu are copii, pe care îi iubește și este foarte apropiată de sora ei Mari și de fiicele acesteia. În urmă cu câțiva ani, a mers în Turcia cu nepoțelele sale.

Neti Sandu nemachiată, greu de recunoscut

Cu ceva timp în urmă, Neti Sandu a postat pe rețelele de socializare poze cu ea nemachiată, în vacanță. În aceste poze, vedeta se afla în Turcia, alături de nepoți și prieteni. Deși în fața camerelor de luat de filmat arată perfect, nu așa stau lucrurile și în viața de zi cu zi. Fără machiaj, Neti Sandu este total schimbată și pare total schimbată și îmbătrânită. Datorită coafurii neschimbate, mulți spectatori s-au întrebat dacă Neti are sau nu perucă . De-a lungul timpului, a fost adesea trasă de păr pe stradă. Când publicul și-a dat seama, în sfârșit, cum stau lucrurile, prezentatoarea s-a declarat surprinsă că oamenii nu și-au dat seama de acest lucru mai devreme.

Neti Sandu nu vrea să audă de operații estetice, chiar dacă sunt la ordinea zilei în lume showbiz-ului. De asemenea, nu ține nicio dietă specială pentru a se menține într-o formă de zile mari.

„Mai inventez tot felul de masaje cosmetice, combinații de creme de față și masajul corporal pe care mi-l fac zilnic, odată cu dușul matinal! Altceva nu fac și operațiile estetice nu intră în calcul!”, a precizat Neti Sandu.

De câți ani prezintă Neti Sandu rubrica horoscop

Neti Sandu prezintă rubrica horoscop de la Pro TV de mai bine de 26 de ani. Puțini știu însă că numele ei adevărat este Aneta Sandu. Înainte de a debuta în showbiz, aceasta avea o meserie total diferită. Neti a început să lucreze de la 19 ani, ca bibliotecară într-un institut de proiectări și arhitectură. Florin Busuioc a fost cel care i-a schimbat radical viața. El a fost cel care a recomandat-o celor de la Pro TV pentru rubrica horoscop.

Pasiunea pentru astrologie a lui Neti Sandu a început în 1990, când a făcut prima astrogramă. Totul a început din curiozitate. Acum, este convinsă că destinul omului, dar și previziunile despre viața sentimentală sunt scrise în stele. Cariera de succes i-a adus colaborări cu mai multe publicații.

Cu toate acestea, prezentatoarea spune că nu îi place să scrie pentru rubrica horoscop. În schimb, programul matinal i se potrivește de minune și lucrează foarte bine așa. Se pare că lui Neti Sandu îi este scris în stele să fie o femeie de succes. Cu toate acestea, Neti Sandu nu se sfiește să apară nemachiată pe rețelele de socializare și nu o deranjează faptul că îmbătrânește

Adauga un comentariu