Sport

Neymar, înapoi la Barcelona? Oamenii „cu greutate” din club au dat un răspuns ferm!

Publicat: 04 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Neymar înapoi la Barcelona Oamenii cu greutate din club au dat un răspuns ferm
Neymar Jr. ar putea ajunge din nou la FC Barcelona

Neymar (28 de ani), atacantul lui Paris Saint-Germain, mai are contract cu formația franceză până în luna iunie a anului următor, iar presa internațională a lansat în mai multe rânduri ideea potrivit căreia brazilianul ar putea reveni la Barcelona.
Starul sud-american a evoluat pentru formația catalană în perioada 2013-2017, iar, în urmă cu 3 ani și jumătate, a devenit cel mai scump jucător din lume, după ce PSG a achitat clauza de reziliere în valoare de 222 de milioane de euro.

Neymar, înapoi la Barcelona?

Publicația Mundo Deportivo a comandat un sondaj în rândul fanilor cotizanți ai Barcelonei (socios), care vor avea și drept de vot la alegerile prezidențiale din această lună, iar una dintre întrebări a fost legată de posibila revenire a lui Neymar pe Camp Nou. Astfel, 50,5 la sută dintre persoanele intervievate se opun cu vehemență unei astfel de mutări, indiferent de modul în care se va produce, în timp ce 24,5 la sută „ar accepta doar dacă situația economică ar fi una foarte bună, iar stafful tehnic ar solicita transferul”, un scenariu greu de imaginat în viitorul apropiat, având în vedere pandemia de coronavirus, care a scăzut serios bugetul clubului.

În schimb, 17,7 la sută dintre persoanele care au participat la sondaj l-ar aduce pe Neymar doar dacă ar veni gratis, iar doar 5,5 la sută ar forța mutarea „cu orice preț”. De asemenea, 1,8 la sută dintre cei intervievați nu au răspuns la această întrebare.

Declaratia lui Neymar provoacă vâlvătaia: „Messi? Vreau să joc cu el și sunt sigur că vom reuși!”

Luna trecută, Neymar a spus că în 2021 își dorește să joace din nou cu Leo Messi în aceeași echipă. Afirmația, probabil, le-a aprins imaginația suporterilor lui Manchester City, ai Barcelonei și ai celor de la PSG, cele 3 echipe rămase în ecuația viitorului starului argentinian.

„Ceea ce îmi doresc cel mai mult este să fiu cu el (Leo Messi) din nou pe teren. Ar putea fi la mine (la PSG), nu e nicio problemă. Vreau să joc cu el și sunt sigur că anul viitor vom reuși”, a declarat Neymar.

Iar colegul său de la PSG, Leandro Paredes, a ținut să completeze:

„Te așteptăm aici cu brațele deschise!”

Neymar și Messi vor avea ocazia să se întâlnească din nou în 2021, cel puțin ca adversari. PSG va întâlni Barcelona în optimile de finală ale Ligii Campionilor pe 16 februarie, respectiv 10 martie 2021.

Adauga un comentariu