Cancan ultimă oră

Nicole Cherry a născut! Ce dezvăluiri emoţionante a făcut artista chiar înainte de a-şi cunoaşte fetiţa

Publicat: 28 nov. 2021
Artista şi viitorul său soţ sunt în culmea fericirii pentru că în acest moment familia lor este completă

Aşteptarea a luat sfârşit. Nicole Cherry a născut o fetiţă perfect sănătoasă. Artista şi viitorul său soţ sunt în culmea fericirii pentru că în acest moment familia lor este completă. Vedeta a publicat pe reţelele de socializare şi prima imagine cu fiica sa.

Nicole Cherry se poate considera împlinită. Cântăreaţa a reuşit să îşi întemeieze familia la care a visat mereu. După ce a născut şi s-a asigurat că totul este bine, artista a împărtăşit bucuria pe care o trăieşte în prezent cu fanii săi. Pe pagina sa de Instagram, Nicole a publicat o fotografie cu micuța Anastasia.

„A venit prințesa”, a scris Nicole în dreptul imaginii cu fiica ei.

Nicole Cherry, prima imagine cu fiica sa

Nicole Cherry, dezvăluiri emoţionante despre mama sa

Încă de când a aflat că va deveni mămică, celebra cântăreaţă trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa sa. În acelaşi timp, artista a realizat cât de multe eforturi a făcut cea care i-a dat viață pentru ea și sora ei.

Invitată la podcasul lui Cătălin Măruţă, tânăra a făcut dezvăluiri emoţionante despre părinţii săi. Artista a recunoscut că are o legătură specială cu mama sa, de care este extrem de mândră.

Cu toate acestea, solista a mărturisit că se pune în postura acesteia și realizează cât de multe sacrificii a făcut de-a lungul timpului, ba mai mult spune că şi-ar fi dorit să nu se dedice în totalitate familiei și să reușească să-și facă timp și pentru ea.

„Mi-aș fi dorit să fie mai pentru ea și cumva îmi pare rău câteodată, că am impresia că poate ar fi vrut să facă mai multe pentru ea, sunt sigură că o să plângă când o să vadă asta, mereu i-am spus că o apreciez enorm de mult că și-a dedicat toată viața pentru noi.

Cumva ea așa a simțit, asta și-a dorit și asta a făcut, mi-aș fi dorit să aibă și ea mai mult timp pentru ea, îmi pare rău. Cu cât am crescut am reușit să o fac fericită și să-i înapoiez tot timpul pe care ea mi l-a dat.”, a declarat Nicole Cherry.

Adauga un comentariu