Cancan ultimă oră

Nicoleta Nucă, a recunoscut că nu îi place muzica populară: „Nu ascult deloc muzică populară și nici nu-mi place”

Publicat: 16 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nicoleta Nucă a recunoscut că nu îi place muzica populară Nu ascult deloc muzică populară și nici nu-mi place
Nicoleta Nucă a ajuns în lumina reflectoarelor după participarea în cadrul unui concurs de muzică

Nicoleta Nucă a ajuns în lumina reflectoarelor după participarea în cadrul unui concurs de muzică. Acela a fost momentul în care artista și-a etalat atuurile artistice, devenind ulterior una dintre cele mai urmărite și apreciate cântărețe de la noi din țară.

Nicoleta Nucă împarte cu admiratorii săi destul de mult timp

Pe lângă muzica pe care o face, Nicoleta Nucă împarte cu admiratorii săi destul de mult timp. Vedeta este non-stop activă pe rețelele de socializare, acolo unde publică, pe lângă fotografiile ce o înfățișează, momente din sala de sport, de cuplu sau stă de vorbă cu internauții, oferindu-le sfaturi și idei pe diferite teme, de la alimentație, stil de viață, ajungând să poarte cu ei discuții intense.

Un asemenea moment a avut loc și acum pe contul de Instagram al Nicoletei Nucă. Acolo fanii au venit cu diferite întrebări pentru artistă, iar ea, prompt, a oferit fiecăruia câte un răspuns.

Curiozitățile au fost de tot felul, iar răspunsurile au venit pe măsură, unele fiind neașteptate.

„Asculți muzică populară? Ce artiști îți plac?”, este întrebarea venită din partea unui internaut.

Nicoleta Nucă: „Nu ascult deloc muzică populară și nici nu-mi place”

Imediat, fără pic de reținere, Nicoleta Nucă a dat dovadă de sinceritate și și-a spus părerea.

Vedeta nu doar că nu se declară fana vreunui interpret de muzică populară, dar spune și că nu este una dintre ascultătoarele acestui gen muzical.

„Nu, nu ascult deloc muzică populară și nici nu-mi place, cu excepția doar a unor piese din folclorul vechi, pe care nu pot spune că le ascult, dar le apreciez”, a fost răspunsul venit din partea tinerei artiste.

Artista a vorbit și despre relația cu iubitul ei, Alex

În aceeași interacțiune avută cu fanii, Nicoleta a vorbit și despre relația cu iubitul ei, Alex. De data aceasta, cei din mediul online nu au fost curioși în legătură cu viața amoroasă a celor doi, ci au dorit să afle dacă, pe lângă iubire, și afacerile îi leagă.

Iar ceea ce au presupus ei este cât se poate de adevărat. Cei doi îndrăgostiți nu împart doar pasiunea pentru muzică, ci, uneori, și scena, tânărul fiind și cel care are grijă de contractele Nicoletei Nucă.

„Alex este toboșarul meu atunci când mergem cu trupa, dar fiind și tour-managerul meu, merge cu mine la toate evenimentele”, le-a mai spus artista celor care fac parte din comunitatea ei online.


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

Adauga un comentariu