Local

Nimeni nu vrea să cumpere vila fostului director Totalgaz Industrie! Executorii au reluat licitația

Publicat: 19 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nimeni nu vrea să cumpere vila fostului director Totalgaz Industrie Executorii au reluat licitația
Fostul director de la Totalgaz Industrie riscă să rămână fără casă

Adrian Coca, fostul director Totalgaz Industrie, riscă să rămână fără vilă după ce a împrumutat compania. La mai multe licitații organizate de executori nu s-au prezentat ofertanți. Prețul proprietății a fost redus, ajungând la nivelul sumei de 400.000 de euro

Executorii judecătorești din Iași nu reușesc să vândă vila lui Adrian Coca, fost director la compania Totalgaz Industrie, patronată de afaceristul Ioan Pârău, companie ce a intrat în insolvență. Procedura a fost reluată în mai multe rânduri, dar nu s-au prezentat cumpărători. În consecință, licitația va porni de la un preț diminuat, adică 2.063.366 lei, aproape 400.000 de euro. Procedura va fi reluată pe data de 09.11.2021, ora 11:00, la sediul executorului judecătoresc Ioan Ciprian Sîrbu.

Proprietatea este situată chiar lângă amplasamentul fabricii Totalgaz Industrie, pe strada Ioan Petru Culianu. Povestea începe în momentul în care Ioan Pârău, patronul Totalgaz, i-a cerut directorului să facă un împrumut la bancă pentru a ajuta activitatea firmei. Adrian Coca a împrumutat 1,3 milioane de euro, i-a băgat în firmă, dar acum se află în incapacitate de plată. În aceeași situație se află și Ioan Pârău, care riscă să rămână fără vila situată în aceeași zonă.

Cum arată vila lui Adrian Coca, fostul director de la Totalgaz Industrie

Proprietatea lui Adrian Coca este compusă dintr-o suprafață de teren de 2.765 de metri pătrați, dar și vila cu regimul de înălțime D+P+1+M. Suprafețele fiecărui nivel al construcției sunt imense. La demisol, suprafața utilă este de 75,50 mp, parter – 227,77 mp, etaj – 248,07 mp, mansardă – 213,04 mp. Proprietatea este completată de un garaj cu o suprafață construită de 71 mp.

„Somăm pe toți cei care pretind vreun drept asupra imobilului urmărit să-l anunțe pe executorul judecătoresc înaintea datei stabilite pentru vânzare. Invităm pe toți cei care doresc să cumpere imobilul să se prezinte la termenul de vânzare, locul fixat și ora stabilită, având asupra lor acte de identitate și până la această dată să prezinte oferte de cumpărare”, se arată în anunțul executorului judecătoresc Ciprian Ioan Sîrbu.

Accesul de la proprietate spre centrul Iașului se realizează destul de rapid.

Executorii vând și terenuri din comuna Holboca

Executorii ieșeni scot la vânzare alt lot de proprietăți. Este vorba despre un teren situat în comuna Holboca, județul Iași, ce aparține unei debitoare din Vaslui, Roxan-Ionela Bucur. Terenul are o suprafață de 21.600 de metri pătrați și este situat în extravilanul comunei. Din total, suprafața de 3.524 de metri pătrați are categoria de folosință „pășune”. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire de 789.669 de lei, aproximativ 158.000 de euro. La primele proceduri organizate de executorul Vladimir Zabolotnăi nu s-au prezentat ofertanți. Procedura este organizată la cererea creditoarei Eos Credit Funding BL DAC. În trecut, executorii au mai avut în portofoliu terenuri din comuna Holboca.

Adauga un comentariu