Cancan

Noi concurenți la Survivor România. Cine sunt cei patru care s-au alăturat în aventura din Dominicană

Publicat: 30 apr. 2021
noi concurenți Survivor România
Războinicilor și Faimoșilor din Republica Dominicană li s-au alăturat patru noi colegi

Începând de joi seară, au venit noi concurenți la Survivor România, astfel că Faimoșilor și Războinicilor li s-au alăturat patru noi nume. Astfel, Adelina, Bogdan, Andreea și Cucu sunt noii supraviețuitori din Republica Dominicană. Fanii emisiunii consideră că nu ar fi corect ca unul dintre aceștia să câștige competiția.

Îndrăgita emisiune Survivor România vine cu noi surprize pentru concurenți dar și pentru telespectatori. Joi seara, Faimoșii și Războinicii s-au luptat pentru un nou premiu, dar au primit și forțe noi în echipe. Dar cine sunt cei care au venit la emisiunea filmată în Republica Dominicană.

Noi concurenți la Survivor România

Daniel Pavel, moderatorul emisiunii Survivor România, a făcut un anunț surprinzător aseară. În competiție au intrat concurenți noi care sunt gata să pornească în aventura vieții lor și să dea totul pentru a câștiga marele premiu.

„Survivor este lupta pentru supraviețuire. Survivor este, însă, și despre șansă, iar, astăzi (n.r. – joi. 29 aprilie), ni se vor alătura noi concurenți”, a spus Daniel Pavel.

Patru noi concurenți s-au alăturat celor două echipe de la emisiunea din Republica Dominicană dar totodată și ultimii care se alătură în acest sezon. Andreea, Cucu, Adelina și Bogdan sunt cei patru supraviețuitori care au venit în jungla dominicană.

Cine sunt cei patru

Horațiu Cuc, zic Cucu, are 28 de ani și este cunoscut ca membru al trupei Noaptea Târziu. Tânărul este originar din satul Țopa din Criș, județul Bihor, iar pasiunea și-a descoperit-o în adolescență, după ce a participat la diferite concursuri locale. Horațiu este absolvent al Facultății de Litere, secția Limbi și Literaturi Străine.

Andreea Lodba, de 25 de ani, este cunoscută telespectatorilor din rolul personajului Aurica din serialul Moldovenii, difuzat pe Kanal D. Când nu este actriță, Andreea este arbitru de fotbal la juniori. Tânăra este născută și crescută în Iași, iar la 8 ani a practicat atletism. A acceptat provocarea de la Survivor România pentru că îi place competiția și speră să facă față cu succes. Andreea și Horațiu fac parte din echipa Faimoșilor.

Bogdan Urucu, 32 de ani este polițist. Acesta s-a născut în Pitești și locuiește de 13 ani în Capitală. A absolvit facultatea de Drept, este model și actor în reclame, dar este și pasionat de un sport extrem: motocislism. A învățat să înoate la vârsta de trei ani, tatăl său fiind arbitru și instructor de înot, a practicat karate în școala generală și s-a îndreptat spre box în adolescență. De asemenea, Bogdan a participat în reclame și videoclipuri pentru Inna, Irina Rimes sau Andreea Bălan.

Adelina Damian, 28 de ani este antreprenor, interpret și compozitor. Este din Galați, a debutat alături de băieții de la Akcent, Mihai și Sorin, alături de care a susținut o serie de concerte. Potrivit acesteia, este o fire activă, chiar dacă nu a practicat un sport de performanță.

Reacția internauților la aflarea veștii

Vestea că vor intra noi concurenți în competiția sportivă de la KanalD a fost primită cu multă bucurie de către Faimoși și Războinici. După ultimele eliminări, echipele au rămas destul de mici, iar acum acestea au ocazia să devină mult mai puternice. Ceea ce nu se știe încă e cu cât vor fi plătiți noii concurenți. Cu toate astea, internauții nu au reacționat la fel de bine.

Aceștia sunt de părere că nu ar fi corect ca noii concurenți să câștige marele premiu, având în vedere că unii concurenți sunt în Republica Dominicană de patru luni.

„O să țină un an concursul ăsta… ar fi trebuit să intre toți de la început”, „Nu poți să pui să se lupte pentru trofeu pe cineva care intră în concurs acum cu cineva care are aproape 4 luni de când face foamea în junglă”, sunt doar câteva dintre mesajele internauților cu privire la cei patru noi concurenți de la Survivor România.

Adauga un comentariu