Actualitate

Noul preşedinte al Clubului Sportiv Dinamo a fost ales

Publicat: 22 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Noul preşedinte al Clubului Sportiv Dinamo a fost ales
Ionuț Adrian Popa, noul președinte al CS Dinamo

Noul preşedinte al Clubului Sportiv Dinamo a fost ales. Clubul Sportiv Dinamo a anunţat luni, 22 iunie 2020, faptul că subcomisarul de poliţie Ionuţ Adrian Popa va ocupa funcţia de preşedinte al grupării bucureştene pentru următoarele 3 luni.

Noul preşedinte al Clubului Sportiv Dinamo

Ionuţ Adrian Popa este noul preşedinte al grupării bucureştene pentru următoarele trei luni. Clubul Sportiv Dinamo a făcut anunţul împuternicirii noului lider, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne.

„Începând cu data de 19 iunie 2020, subcomisarul de poliţie Ionuţ Adrian Popa a fost împuternicit pe o perioadă de trei luni, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, să îndeplinească atribuţiile postului de preşedinte al Clubului Sportiv Dinamo”, se arată într-un comunicat de presă difuzat pe site-ul oficial al CS Dinamo.

Cine este Ionuţ Adrian Popa

În vârstă de 32 de ani, Ionuţ Adrian Popa are în spate o carieră de zece ani în Ministerul Afacerilor Interne, fiind totodată şi un bun cunoscător al sportului de performanţă. Practicant de taekwondo cu centură neagră 2 DAN, Ionuţ Adrian Popa a antrenat lotul naţional de cadeţi al României la taekwondo varianta olimpică (WT).

Noul preşedinte al CS Dinamo a absolvit Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” în anul 2010 şi a activat, în ultima perioadă, cu funcţie de comandă, în cadrul Direcţiei Generale de Protecţie Internă (DGPI) a M.A.I.

„Cunosc bine activitatea clubului Dinamo şi sunt convins că vom face o echipă bună. Obiectivul rămâne cel dintotdeauna, Dinamo să fie numărul unu”, a declarat noul preşedinte.

Din 2019 Clubul Sportiv Dinamo a fost condus de comisarul-şef George Cosac, din funcţia de vicepreşedinte, cu atribuţiuni depline. Cosac a ocupat în acelaşi timp şi funcţia de preşedinte sau vicepreşedinte al Federaţiei Române de Tenis.

Echipa de handbal Dinamo București are meci greu în prima etapă a sezonului

Dinamo București, campioana neoficială a campionatului de handbal masculin după înghețarea sezonului, va debuta în ediția 2020-2021 a Ligii Naționale în deplasare cu CSM Făgăraș, pe 19 august, în prima etapă.

Potaissa Turda, a doua clasată, va evolua pe terenul echipei Poli Timișoara, în timp ce Minaur Baia Mare, ocupanta locului al treilea, va juca acasă cu HC Vaslui.

În prima etapă vor mai avea loc partidele CSM Reșița – CSM Focșani, CSM București – ocupanta locului 1 din turneul de promovare, HC Dobrogea Sud Constanța – CSM Bacău, Dunărea Călărași – CS HC Buzău, Steaua București – echipa clasată pe locul 2 din turneul de promovare.

Meciul Dinamo – Steaua e programat în ultima etapă a turului

Derby-ul Potaissa – Dinamo va avea loc în etapa a patra, iar „eternul” derby Dinamo – Steaua este programat în ultima etapă a turului (a 15-a).
Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal a hotărât pe 18 mai ca sezonul 2019-2020 să se încheie, ierarhiile rămânând cele din momentul întreruperii campionatului.

Cele două formații aflate în fruntea clasamentelor, Dinamo București, la masculin, și SCM Râmnicu Vâlcea, la feminin, se aflau în momentul întreruperii sezonului pe primul loc, dar acestea nu au primit titlul de campioane.

Adauga un comentariu