Stiri si curiozitati

Nume de câini masculi. Cele mai frumoase idei pentru patrupedul tău

Publicat: 31 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nume de câini masculi. Cele mai frumoase idei pentru patrupedul tău
Cele mai frumoase nume de câini masculi

Ți-ai achiziționat un patruped sau ai adoptat unul și nu știi ce nume de câini masculi să alegi? Optiunile tale ar trebui să îi reflecte personalitatea. Încearcă să îl descoperi, la fel cum și el va încerca să te descopere pe tine.

Ideal ar fi să îi alegi un nume scurt, ușor de reținut, și care să îi stârnească interesul. Nu te complica în alegerile tale si caută ca totul să fie cat mai usor de retinut.

Cele mai frumoase nume de câini masculi

În momentul în care alegi un nume pentru patrupedul tău, trebuie să fii extrem de atent deoarece câinele va fi influențat de acesta. Dacă atributul ales pentru cățelul tău este ușor de confundat cu numele unui membru al familiei, sau al unei comenzi, patrupedul ar putea să nu răspundă deloc. Pentru câini, numele este perceput la fel ca o comandă, deoarece nu înțeleg semnificația lui.

Cel mai indicat este să nu alegi un nume uman. Studiile au demonstrat că în cazul celor care aleg astfel de nume, stăpânii se așteaptă ca aceștia să aibă un comportament tipic uman.

Iată o serie de idei pentru nume de câini masculi:

Aldo, Alfie, As, Azor, Bruno, Buddy, Ciro, Dante, Elmo, Eros, Fram, Gizmo, Gordo, Hector, Milo, Otis, Rico, Simba, Tano, Titan, Urs, VarcoLucky, Whiskey, Wesley, Wrangler, Zeus.

Atunci când alegi numele câinelui tău, caută să fie format din două silabe. Acestea pot fi învățate ușor și au un ritm ușor de înțeles. Nu încerca să alegi pentru patrupedul tău un nume care reprezintă o glumă. Câinii sunt animale extrem de inteligente și cu toate că nu vor înțelege gluma, vor simți atitudinea ta față de aceasta.

Nume de câini maculi inspirate din literatură

Bubico – personaj al lui I.L. Caragiale

Colț – protagonistul din „Colț Alb”, de Jack London

Toto – din „Vrăjitorul din Oz”, de L.Frank Baum

Argos – din „Odiseea” lui Homer

Marley – din memoriul cu același nume de John Grogan

Capi – din „Singur pe lume”, de Hector Malot

Cum iți dai seama că patrupedul tău a îmbătrânit

La un moment dat, va fi nevoie să înțelegi că viața câinelui tău se apropie de sfârșit, și ar trebui să îi înțelegi comportamentul înainte de moarte.

Anumite studii realizate de biologi demonstrează faptul că, în timpul vieții, patrupedul își dezvoltă anumite abilități diferite de ale omului. Atunci când simt că se apropie de clipa morții aceștia corelează familia cu haita din care ar face parte.

Atunci când clipa morții se apropie, aceștia împrumută comportamentul lupilor și aleg să își părăsească familia pentru a-i proteja. Astfel, familia rămasă fără prietenul lor cel drag, va trai mereu cu întrebarea unde se duc câinii când mor.

Sperăm că sugestiile pentru nume de câini masculi au venit în ajutorul tău și în alegerea pe care urmează să o iei. Cu toate acestea, dacă ești hotărât să devii stăpânul unui patruped, trebuie să ai în vedere faptul că acest lucru implică multe sacrificii și dăruire.

Dacă simți vreodată că, animalul tău de companie are probleme de sănătate, adresează-te de urgență unui medic veterinar.

Adauga un comentariu