Titlurile zilei

Nuntă VIP la un club de fițe din Iași! Marian Olteanu, milionarul care deține cramele Gramma, s-a căsătorit cu una dintre cele mai sexy avocate – FOTO

Publicat: 30 aug. 2022
_____ Vizualizări 11 Comentarii
Nuntă VIP la un club de fițe din Iași Marian Olteanu milionarul care deține cramele Gramma s-a căsătorit cu una dintre cele mai sexy avocate  FOTO
Omul de afaceri Marian Olteanu și avocata Daniela Jorea s-au căsătorit

Nuntă VIP la Iași. Milionarul care deține cramele Gramma s-a căsătorit cu una dintre cele mai frumoase avocate din Iași. Marian Olteanu și Daniela Jorea au petrecut într-un club de fițe din Iași alături de apropiați

Marian Olteanu, omul de afaceri care deține crama Gramma, s-a căsătorit cu una dintre cele mai frumoase avocate din Iași, Daniela Jorea. Cei doi au o relație frumoasă de ceva timp, iar, recent, s-au hotărât să-și unească destinele. După oficierea căsătoriei, mirii au petrecut la un club de fițe din zona Ciric. Evenimentul a fost unul privat, restrâns, însă invitații au „scăpat” în spațiul public poze cu mirii. Reporterii BZI au luat legătura cu omul de afaceri Marian Olteanu pentru a afla cât mai multe detalii despre eveniment. Acesta a fost destul de rezervat în declarații.

„Noi am încercat să păstrăm evenimentul cât mai privat, pentru că e vorba de ceva intim, un eveniment important din viața noastră. La nuntă au participat familia, prietenii, oamenii apropiați. A fost un eveniment restrâns. Am avut o trupă care a cântat cover-uri, totul a fost frumos și de neuitat. Într-adevăr, invitații au postat fotografii cu noi de la eveniment”, susține Marian Olteanu, managerul de la crama Gramma, cel care a dus afacerea cu vinuri la un alt nivel.

Marian Olteanu, milionar la 35 de ani

Marian Olteanu, un tânăr om de afaceri, în vârstă de 35 de ani, care deține cea mai urmărită cramă de pe Instagram. Povestea antreprenorului din comuna Bârnova, Iași, a început încă din 2007, când familia sa a făcut pionierat în România, accesând fonduri europene pentru via pe care o cultiva. De aici pleacă povestea cramei Gramma, tânărul antreprenor reușind să se dezvolte constant în domeniul vinificației. Acum are singura cramă din România aproape de un oraș mare, unde vrea să dezvolte și piața turismului, făcând primi pași spre asta. Când părinții săi au început să acceseze fonduri europene, avea doar 20 de ani.

„Părinții mei au investit 1 milion de euro, din care 50 la sută erau fonduri nerambursabile. Am fost pionieri în accesarea fondurilor europene. Părinții meu aveau terenul, cu greu câștigat, și după un proces lung au accesat fonduri SAPARD. Tata este preot. Și-a dat seama că au nevoie de bani pentru investiții și am zis să încerc eu să aduc un suflu nou, tânăr”, spunea Marian Olteanu într-un interviu acordat reporterilor BZI despre afacerile din domeniul vinificației.

Turismul viticol poate dezvolta afacerile din Iași

Familia Olteanu are 40 de hectare cu lac, în jur de 15 hectare cu vie și alte proprietăți. Cea mai mare parte din vie este veche de 60 de ani și planul de a dezvolta sectorul turistic a fost pus în aplicare de anul trecut, când Marian a adus o căsuță din lemn pe care a amplasat-o în vie și, astfel, a testat terenul și în această direcție a dezvoltării afacerii. Chiar dacă Gramma este un mic producător, cu 100.000 de litri anual se fac în jur de 120.000-125.000 de sticle de 0,75 l ce sunt împărțite în trei culori, alb, roșu și roze. Soiurile din crama Gramma sunt Aligote, Fetească Albă, Fetească Regală, Fetească Neagră și Sauvignon Blanc.

Viticultorul din Iași susține că producția de struguri de anul acesta va fi mai mică.

Comentarii
  • Halal familie.. Plini de rate… Tacsu e un popa care l-a dat afara din patriarhie ca fuma, feciorasu un drogat cu trupa lui de ecstasy și maryjo, milioanele alea nu prea sunt ca le umflați voi…milionarii nu merg cu duster și nisan:::))))

  • S-a casatorit cu o avocata ca sa aiba cine-i reprezenta la procese….cu fonduri nerambursabile!😊
    Oare stie motivul pentru care anul acesta productia va fi mai mica?

  • Terenurile pe care se afla plantatia de vita de vie ale acestui popa Olteanu ,sunt furate ,practic de la statul roman.
    Ma sa era femeie de serviciu la Spitalul Socola cand Dna Colonel Antonescu,(in vadita dificultate,batrana,vaduva si bolnava)se afla ,internata in mizeria aceea de Spital.
    Dna Antonescu era proprietara pamanturilor.
    Escroaca de femeie de serviciu,mama popii,asa cum va spuneam, a profitat de starea proasta fizica si psihica a batranei si i a luat semnatura prin care i ceda ei averea,ceva …testament,samd.
    Atra se intampla imediat dupa razboiul al 2lea mondual ,deci anii 46–47.
    Timpul a trecut,a venut Revolutia si iata l pe porcosul de popa mare mosier.
    Poate avocata familiei le explica macar cum se numeste escrocheria facuta in urma cu 75 de ani?
    A mai furat si ale vreo 10 hectare de la statul roman.
    Dar cine sa verifice actele ?
    Mai spune popa bancuri cu ,,pasarele’enoriaselor?
    Toata aceasta avere,care dealtfel este foarte prost administrata,are la baza un furt.
    Oricum,se va alege praful si pulberea.

  • Asa este, sunt oamnei frumoşi şi minunaţi! Cum are cineva succes într-un domeniu, cum sar ceilalţi să îî critice. Casă de piatră!

  • Dragă „Gabi”…Dragă „Alex”…hmm… voi știți
    foarte bine că TOATEEE „răutățile” astea sunt FOARTE ADEVĂRATE!!!
    Nu vă chinuiți să le spălați păcatele că „oamenii” ăștia nu se „spală” nici cu apa sâmbetei”!!

  • Alți „neica nimeni” care și-au plătit un articol de reclamă. Am cumpărat , la reducere vin Gramma, un vin foarte prost din toate punctele de vedere. Tac-so popă, dar el ce este ? Fufa e „avocat” … dacă arunci o piatră pe stradă în Iași lovești cel puțin 2 avocați… asta daca face parte din barou, că mulți care termină o „Sorbonică” la drept se cred avocați….

  • Bine ca recunoști c-ai luat la reducere, adică esti un rupt in cur care nu-si permite nici mâncare că lumea.
    Că să fii avocat tb sa faci parte din Barou, nu mai mânca cacatoi degeaba.

Adauga un comentariu