National

O adolescentă se zbate între viață și moarte după ce a fost spulberată de o mașină, în Botoșani. Minora se află în stare critică

Publicat: 13 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O adolescentă se zbate între viață și moarte după ce a fost spulberată de o mașină în Botoșani. Minora se află în stare critică
Adolescenta a fost lovită din plin de o mașină care circulă cu viteză în localitate

O adolescentă din Botoșani a fost lovită de o mașină, în timp ce mergea pe stradă, în județul Botoșani. Medicii sosiți la fața locului au găsit-o pe aceasta în comă, având politraumatism și o fractură la glezna stângă și a fost transportată, de urgență, la spital.

O fată dintr-o comună din județul Botoșani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovită de o mașină. Mama ei a fost martoră la accident și trece printr-un șoc. Femeia se roagă la o minune pentru ca fiica ei să scape cu viață, însă, medicii sunt rezervați.

Adolescenta a ajuns în stare gravă la spital

Adolescenta a fost lovită din plin de o mașină care circulă cu viteză în localitate. Șoferul a accidentat-o cu oglinda retrovizoare și a ajuns în stare gravă la spital. Mama ei a văzut scena îngrozitoare în care a fost implicată minora și spune că bărbatul avea viteză foarte mare, iar distanța de oprire a fost de 150 de metri. Pe numele lui s-a deschis un dosar penal, iar polițiștii fac cercetări pentru a vedea cum a avut loc accidentul, conform Antena 3.

” Avea viteză mare, destul de mare, dacă a oprit mașina la 150 de metri Dacă avea 50 la oră, oprea, o agăța oleacă. A făcut oglinda bucăți. I-au sărit ochelarii la fată la doi metri distanță, la trei-patru metri de mașină. Acum e în comă”, a spus mama minorei, la scurt timp după accident.

Minoră este în comă la spital

Imediat după impact au fost chemate o ambulanță pentru îngrijiri medicale și poliția. Minoră a fost găsită în comă, suferind de un politraumatism și o fractură la glezna stângă. Aceasta a fost dusă la Spitalului de Pediatrie Botoșani pentru mai multe investigații.

” Am fost solicitați pentru o victimă de vârstă pediatrică, victima unui accident rutier, găsită în comă, politraumatism în accident rutier, în calitate de pieton, cu o fractură deschisă gleznă stângă.

După stabilizare, pacienta a fost transportată către Serviciul UPU al Spitalului de Pediatrie Botoșani pentru investigații și tratament de specialitate”, a declarat Andreea Stărică, medic primar, SJA Botoșani.

Adauga un comentariu