National

O avocată din județul Gorj și-a pierdut viața în urma unui accident. Două fete au rămas fără mamă

Publicat: 18 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O avocată din județul Gorj și-a pierdut viața în urma unui accident. Două fete au rămas fără mamă
Accident rutier grav în Gorj unde o avocată a murit

În judeţul Gorj a avut loc un accident rutier grav joi după-amiază, 17 iunie 2021, unde o avocată şi-a pierdut viaţa după ce a pierdut volanul maşinii şi a intrat într-un cap de pod. Aceasta era în maşina cu cele două fetiţe gemene.

Femeia în vârstă de 42 de ani se afla în maşina împreună cu cele două fice în vârstă de 10 ani amândouă, în momentul în care aceasta s-a izbit în capul podului. Cele 3 victime au fost încarcerate până la venirea salvatorilor. Medicii care au ajuns la faţa locului au încercat mai multe manevre de resuscitare în încercarea de a-i salva viaţa şoferiţe, însă fără succes.

Din păcate medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viaţa femeii, iar cele două gemene au fost transportate la spital. Soţul femeii este poliţistul local care în urmă cu câteva zile a bătut o persoană pe stradă şi a fost suspendat din funcţie.

„În jurul orelor 16:30, ISU Gorj a fost solicitat să intervină la gestionarea unei situații de urgenţă generată de un accident rutier (un autoturism a intrat într-un cap de pod) pe raza comunei Brănești, sat Brănești.

La fața locului, s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Secției de Pompieri Turceni și Detașamentul de Pompieri Tg-Jiu cu 2 autospeciale de intervenție pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și echipaje din cadrul SAJ Gorj, care au constatat că este vorba de 3 victime, o femeie de 42 de ani și 2 fetițe de 10 ani”, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

Un alt accident rutier grav s-a produs în județul Dolj

Un alt accident rutier grav s-a produs pe raza localităţii Leu din Dolj. Miercuri 16 iunie 2021, 5 persoane au fost implicate inre-un grav accident rutier. Doi adulţi şi trei copii se aflau în maşină în momentul în care aceasta s-a răsturnat. În urma acestei tragedii un copil în vârstă de 4 ani şi-a pierdut viaţa. La volanul maşinii era chiar tatăl său care este are cetăţenie egipteană.

Potrivit celor de la IPJ Dolj, accidentul s-a produs pe DN 6, pe raza localităţii Leu. La faţa locului s-au deplsat mai multe echipaje de poliţişti dar şi medicale pentru a vedea în ce stare se afla victimele. Odată ajunşi la locul accidentului poliţiştii au constatat că bărbatul care conducea autovehiculul este cetăţean străin şi are 40 ani. Acesta conducea maşina din direcţia Craiova către judeţul Olt, a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat în afara șoselei. La fața locului au intervenit un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor medical, echipajul SMURD și mai multe echipaje ale Serviciului de Ambulanță.

O altă tragedie s-a produs în localitatea Muntele Rece

În localitatea Muntele Rece în urmă cu 3 zile pe 13 iunie 2021, un tânăr în vârstă de 20 de ani şi-a pierdut viaţa chiar de ziua lui. Acesta s-a răsturnat cu maşina 150 de metrii iar pentru că echipele de salvare să ajung la el au trebuit să urce panta abruptă de 500 de metri.

”Intervenție dificilă a pompierilor clujeni în urma unui grav eveniment rutier produs pe raza localității Muntele Rece. O autospecială de descarcerare și două echipaje SMURD au fost alertate în această dimineață, în jurul orei 4.30, ca urmare a răsturnării unui autoturism pe o pantă foarte abruptă și la o diferență de nivel de cca 150m. Localizarea evenimentului a fost extrem de dificilă și a fost realizată în colaborare cu echipajele de poliție și jandarmi, care s-au implicat direct în intervenția salvatorilor. Accesul în zona accidentului a fost realizat pe timp de noapte și pe o ploaie torențială, fiind necesară urcarea pe o distanță de cca 500m a unei pante extrem de abrupte, cu echipamentele de descarcerare și salvare în mâini”, a transmis ISU Cluj într-un comunicat de presă.

Adauga un comentariu