Prima pagină » Radio » Actualitate » O creatură marină care pare extraterestră, virală pe TikTok! Nimeni nu crede că e reală

O creatură marină care pare extraterestră, virală pe TikTok! Nimeni nu crede că e reală

02 dec. 2022, 12:33,
BZI.ro, în Radio

Imaginile cu o creatură marină care pare extraterestră, devenită virală pe TikTok, au creat vâlvă printre internauți, cărora nu le vine să creadă că este reală. Mulți dintre aceștia au sesizat imediat asemănarea cu un personaj din celebrul serial „Stranger Things”. În cele din urmă, misterul pare a fi risipit de explicația unei membre a The Fish Society.

Recent, un clip video cu o creatură marină neobișnuită a uimit foarte multă lume, devenind viral. Foarte mulți utilizatori de pe aplicația TikTok au fost uluiți și au asemănat vietatea, imediat, cu un personaj înfricoșător din serialul „Stranger Things”. De menționat că în ultimul timp, rețelele de socializare au fost inundate de imagini și videoclipuri cu creaturi bizare de pe tot globul.

Creatură marină care pare extraterestră, virală pe TikTok

Acum, un utilizator TikTok a găsit o creatură de mare ciudată, monstruoasă, iar videoclipul a devenit imediat viral, internauții îl compară cu „Demogorgonul” din serialul fantastic de succes „Stranger Things” care rulează pe Netflix. Imaginile cu neobișnuita vietate au fost distribuite de The Fish Society, un cont care prezintă, în mod regulat, animale din adâncuri și modul inedit în care acestea pot fi gătite și consumate, potrivit mirror.co.uk.

În clipul care a adunat peste un milion de vizualizări, Amy Brise, unul dintre membrii echipei, poate fi văzută cum mânuiește vietatea cu aspect ciudat, iar majoritatea oamenilor l-au asemănat cu personajul cu aspect înfricoșător, din celebrul serial menționat mai sus, datorită tentaculelor.

Amy arată creatura în timp ce vorbește la cameră și prezintă fiecare detaliu în parte, explicând inclusiv și care este partea ce poate fi consumată. La un moment dat, ea apasă pe o parte din creatură, iar din ea ies mai multe tentacule.

 

@thefishsociety It’s not a demogorgon, it’s a gooseneck barnacle! #gooseneckbarnacles #weirdfood #seafood #seafoodlover #strangerthings #weirdandwonderful #fishsociety #thefishsociety ♬ Stranger Things 80s Epic Cyberpunk – AwesomeMedia

„Nu este un Demogorgon, este un crab cu gât de gâscă”, a explicat Amy Brise.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară

Foarte mulți dintre utilizatorii rețelei de socializare au rămas nedumeriți și speriați și au comentat în fel și chip aspectul acestei vietăți.

„Sunt convins că fructele de mare sunt extratereștri”, „Nu pot să cred că cineva ar mânca așa ceva”, „Dincolo de aspectul bizar, această vietate are gust de crevete dulce”, „E o delicatesă în Portugalia, se gătește fiartă în apă sărată pentru 5 minute și apoi poate fi consumată”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

The Fish Society are peste 200 de tipuri de fructe de mare listate pe site-ul său, dar această creatură este, cu siguranță, printre cele mai ciudate. Unul dintre membrii paginii „The Fish Society”, George Chambers, a spus despre creatura prezentată că are un gust asemănător cu midiile.

În luna iunie, The Mirror relata cum o creatură marină adusă pe o plajă din Țara Galilor a fost comparată cu monstrul din serialul „Stranger Things”, dar, în realitate, este o delicatesă extrem de rară și foarte scumpă. Creatura cu aspect ciudat a fost descrisă și ca o „stea de mare care joacă maracas” (n.r. – instrument muzical).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *